Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szúnyogcsípést be lehet e...

Szúnyogcsípést be lehet e kenni ilyen kínais mentolos balzsammal szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 13:02
 1/8 anonim válasza:
ártani biztos nem árt... én is ki fogom próbálni:)
2010. júl. 24. 13:05
 2/8 anonim ***** válasza:
43%
jujj, kínai termékkel én ugyan be nem kenném magam! Ki tudja milyen veszélyes anyagoktól szabadulnak meg ilyen módon gyógyszer címen!
2010. júl. 24. 13:06
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
lásd példának kínai export ételekben, pl chips nehézfémeket találtak tartósítószer néven.
2010. júl. 24. 13:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Inkább az ecetet ajánlom.
2010. júl. 24. 13:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Só. Akármikor ér szúnyogcsípés, csak benyálazom (bevizezem) a területet, belemártom a nedves ujjam a sóba (nekünk himalája kristálysónk van, de megteszi sztem az asztali só is), majd bedörnyölöm a gyulladt területet. A viszketés 1-2 percen belül, a duzzanat 5-10 percen belül visszahúzódik - kivétel nélkül. :)

Még távol is tartja a szúnyogokat a só, bár az lepereg, szal megelőzésre az ecetes dörzsölést ajánlom.

Bolhák ellen szintén. :D Nálunk bolhacirkusz volt, sokáig tartott, amíg sikerült megszabadulnunk tőlük, mert befészkeltek ide (5 cica van, és belőlük is alig lehetett kiirtani), és napi 2-3 szor is kentem magam sóval. :D Csodákat művelt...

2010. júl. 24. 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:
nekunk a doktor neni az almaecetet javasolta, bevalt
2010. júl. 26. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Sztem nem de..minek? otta fenistil vagy a z ecet..igaz nagyon büdös de ha bekened vele semmi bajod nem lessz..nekem volt a hasm allat 3 2 cm-es csípés kb. nagyon fájt anya bekente eccettel és kutyabajom..
2010. júl. 30. 13:29
 8/8 anonim ***** válasza:

"jujj, kínai termékkel én ugyan be nem kenném magam! Ki tudja milyen veszélyes anyagoktól szabadulnak meg ilyen módon gyógyszer címen!"

Hülye vagy! Nem úgy kínai az, mint a tornacipő! Nagyon hatásos krém derékfájásra, és hűsít.

2011. júl. 11. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!