Szúnyogcsípést 10hós babának mivel lehet bekenni? Esetleg fenistil.
Figyelt kérdés
Reggelre pici piros pöttyök lettek rajta szerintem szúnyogcsípés.Bekenjem vagy inkább hagyjam,és elmúlik magától.Mit tegyek??
köszönöm.
2010. jún. 30. 06:52
1/8 anonim válasza:
Lányomat megeszik a szúnyogok, én vettem a gyógyszertárban rázós fehér löttyöt amit bárányhimlőre szoktak adni a gyerekeknek, 500 ft, mi is azzal kenjük magunkat, nagyon jól hűsít, és nem dagad fel a csípés helye.
2/8 anonim válasza:
Fenistil krémet babáknak nem lehet még használni. De lehet íratni dokival Fenistil cseppet, ez csökkenti a csípésnél jelentkező gyulladást, allergiás reakciót.
4/8 A kérdező kommentje:
Első!Mi a neve annak a fehér löttynek?
köszi.
2010. jún. 30. 07:27
5/8 anonim válasza:
Vizes rázókenőcs recept nélküli, fenisztillel lehet kenni (mi 1 évesek vagyunk) csak napra nem lehet vele menni (doki mondta).
6/8 anonim válasza:
a fehér lötty az a cinkrázó lesz szerintem,de fenistil is jo,én az elöbbit hasznalom 9 hos a fiamnak.amikor kisgyerekek voltunk azzal kenték baranyhimlönket én igy kértem a patikaban,aztan mondtak mi a neve :)
7/8 anonim válasza:
Nekem teafaolajat ajánlott egy ismerősöm. 2 hós a babám. Szerencsére még nem kellett használni, tehát nincs tapasztalatom. Egyébbként bió boltban kapható olyan szunyogriasztó spray, amit újszülöttkortól lehet használni, 1100 ft körül van az ára. Tapasztalatom nincs még erről sem.
8/8 anonim válasza:
Első vagyok, ugy kértem a patikában hogy fehér rázósst kérek amit bárányhimlőre adnak:)
fültisztító pàlcikát belemártom és azzal kenegetem a csípéseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!