Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miert fordul masokhoz segitseg...

Miert fordul masokhoz segitsegert?

Figyelt kérdés
Pici koratol, ha valaki jott hozzank, (ertem en csalad tagokra, nagyszulok, testverek vagy kozelebbi rokonok)mindig oket hivta, hogy pelenkazzak, kesobb meg wcre ha kellett menjen. Ha eppen evett vagy enni keszult szintugy ok segithettek csak neki. Nekunk, apjanak es anyjanak nem engedte, eltaszitott magatol ilyenkor. Persze ha valami gond volt, rögtön hozzank fordult. Csak kivancsi vagyok, mert masnal nem lattqn ilyent. Mennyire normalis? Volt mas is ugy? Elso pillanattol ugy probaltam nevelni, hogy nyitott legyen, marmint baratsagos es ne visszahuzodo, de erre nem tanitottam.
2020. febr. 26. 15:20
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem játékból. Vicces változatosság, hogy most más eteti és nem ti. Így tud velük kapcsolódni.

Az tök jó, ha nem csak azt csinálja, amire tanítod. Alakul a saját egyénisége.

2020. febr. 26. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!