Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ugye nem fog leesni az ágyról?

Ugye nem fog leesni az ágyról?

Figyelt kérdés
Áááá Annyira ideges vagyok... :( A lánykám 2,5 éves,ma kapott új ágyat,eddig rácsosban aludt.Úgy félek,hogy le fog esni róla,mert eléggé össze-vissza forgolódva szokott aludni.Úgy kértük a ágyat,hogy legyen rajta leesésgátló,de azt nem tettek rá végül... Tettem alá a földre egy vastag paplant,meg egy nagy plüsst,ha esetleg leesne róla... Kész ideg vagyok,szerintem én semmit nem alszom ma. :)
2010. júl. 23. 22:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs 2m magasan az ágy fekvőfelülete, szerintem aludj nyugodtan. :) Tettél alá paplant, ha esik/gurul, akkor arra fog borulni, amire nem is biztos, hogy felébred.

Tesóm kiskorában az emeletes ágy tetejéről esett, és aludt tovább a földön. :)

Nagylány már, biztos nem lesz gond!

2010. júl. 23. 22:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél alá még egy paplant,ha mégis leesik hogy ne üsse meg magát!Nem lesz semmi baj ne idegeskedj,ha le is esik nem fogja magát megütni!
2010. júl. 23. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:
én párnát szoktam az ágyra tenni, pl a szopipárna erre kiválóan alkalmas....:)
2010. júl. 23. 22:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatásokat,lehet keresek még valami párna szerűséget és azt még odarakom... :)
2010. júl. 23. 22:47
 5/9 anonim ***** válasza:
én azt csináltam,hogy az ágya mellé toltam 2db puffot.Így nem tudott kigurulni.
2010. júl. 23. 23:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Én egyszer erdei táborban a barátnőimmel aludtam egy kinyithatós fotelben, és mellesleg hárman. Volt talán húsz centi helyem, mellettem a hideg, éles köves padló. És reggelre még mindig fent voltam. (: Pedig én itthon a franciaágyamban mindig a lepedőt feltúrva, reggel a földön találva, keresztben szoktam aludni. :D Az embereknek lehet valami ösztönük, hogy nem szabad leesni, és ez válik be. Az én kishugomat is (5 éves) félti anyukám, legalább húsz centi vastag párna és takaróréteg van az ágya körül, és érdekes, még Ő sem esett le soha az ágyról, pedig olyan, mint én. Szóval a picinek nem lesz semmi baja, még akkor sem, ha leesik, a családban mindenki lezúdulós, és csak a hugom alatt van puha lepedő. :) Tudom, kicsi lánykáról van szó, de én mennyiszer leestem a szüleim ágyáról még egy évesen sem a fa parkettára. Bocsánat, hogy ennyit írtam magamról, de remélem tudtam segíteni. :)
2010. júl. 23. 23:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Miert nem tettek ra leesesgatlot?

Kulon is lehet kapni, es viszonylag egyszeru felszerelni.

2010. júl. 23. 23:46
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a többi választ is! :)

Hát mozgalmas első éjszakánk volt,jó párszor be kellett hozzá mennem,de megúszta esés nélkül :)

2010. júl. 24. 20:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Ez egy egyedi készítésű kis ágy és direkt úgy kértem,hogy magasítsák meg az oldalát,de valamiért ezt nem tették meg.Majd jövőhéten megcsinálják hozzá,addig meg csak kihúzzuk... :)
2010. júl. 24. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!