20 hónapos lányom délben fekszik, és 2-2,5 órát alszik, néha 3-at, de annál többet nem engedem, akkor már ébresztem, mert akkor nehezebben alszik el este, ill. mennünk kell a tesóért. Este 9-től alszik reggel fél 8-8-ig.
2020. febr. 13. 12:23
12/18 anonim válasza:
Nálunk az segít hogy reggel korábban keltem. Igaz még csak másfél éves de extra keveset alszik ahhoz képest mint amit itt írtok a 2 évesekről. Reggel fél 7-7kor kel (ha nem akkor én ébresztem), egész délelőtt levegőzünk, csavargunk így délben elalszik. Általában 2 óráig alszik de van hogy csak 1ig. Ennek ellenére este fél 10kor tudom csak elaltatni. Mindent kipróbáltam de fejem tetejére is állhatok akkor sem alszik el előbb. Sőt, sokszor még ettől is később. Ami azt illeti meg is látszik a házasságunkon...
2020. febr. 13. 12:57
13/18 anonim válasza:
2 éves. Reggel 7:15-kor ébresztő, ha addig nem ébred magától. Fél 12 után irány az ágy, délben már szinte mindig alszik. 14-14:30ig hagyom aludni. De sokszor már 13:30-kor kukorékol. Este 8-kor fekvés, fél 9-re el is szokott aludni. Fix időre programunk sosincs, nem azért ébresztem, hanem a napirend miatt. Nem szokta zokon venni, ébresztő után 2 perccel már vigyorog és fut játszani.
2020. febr. 13. 13:01
14/18 anonim válasza:
Nálunk eddig úgy ment, hogy reggel fél 8 fele kelt és 1 óra környékén aludt fél max 1 órát aztán este fél 9 -9 között alvás volt. Most a frontok miatt e vagy nem tom borult minden.Délután van hogy egyáltalán nem alszik és akkor este kidől 8 fele, aztán van hogy alszik délután fél órát nagyon ritkán 1 órát aztán este(pld tegnap) 11 kor bírt csak elaludni, pedig 9 órától a tök sötétbe feküdtünk..Én nem szoktam amúgy ébreszteni, magától kel ha ébreszteném az tuti az egész délutánra rányomná a bélyegét(viszont a 30-60 perces alvások miatt nem is gondolkodtam rajta, hogy nagyon kellene kelteni).Ha nem akarod később fektetni, próbáld meg nem lefektetni.(de szerintem ennyi idősen kéne neki még hogy úgy és annyit aludjon amennyi jól esik neki) maximum többet kivinni a levegőre had fáradjon el délután rendesen.
2020. febr. 13. 13:39
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a kötekedőn kívül, mindenkié hasznos volt. Felpontoztam mindenkit
Megpróbálom reggel 1 órával korábban kelteni, és délután többet levegőn lenni.
2020. febr. 13. 14:12
16/18 anonim válasza:
Ennyit már egy ideje nem alszik, de vmelyik nap nagyon kiütötte magát. 2,5 óra után felébresztettük inkább.
Én 2 órával próbálkoznék, annyinak szerintem elégnek kéne lenni.
Mondjuk az is kérdés mi változhatott? Nem volt vagy lesz beteg? Mert az én fiam pl betegség után pár napig rá szokott húzni az alvásokra, olyankor piheni ki hogy betegen nem tudott úgy aludni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!