Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fogják ezért csúfolni, kiközös...

Fogják ezért csúfolni, kiközösíteni az iskolában?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdi a lányom az iskolát. Felvették a város legjobb iskolájába,ez egy igen elit, s neves iskola.

Tökéletes családok,tökéletes gyerekei járnak ide.

Mi viszont elváltunk az édesapjával. Jóban maradtunk, foglalkozik a lányával, de ugye külön élünk.

Szerintetek emiatt kiközösítik majd? Vagy manapság gyakori az elvált szülők gyerekei?

Szeretném ha jol érezné ott magát, lennének barátai.

2020. febr. 11. 10:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
98%
Miért, gazdagék szerinted nem szoktak elválni? Ha nem lesz drága, ruhája, telefonja azért kiközösítik, a szülők miatt nem.
2020. febr. 11. 10:34
 2/20 anonim ***** válasza:
90%

Ezért pont nem fogják csúfolni. Egyáltalán a többi gyerek honnan tudná, hogy a szülei elváltak? Nálunk ez nem téma a gyerekek között.

Van olyan gyerek, akinek az apukáját legalább olyan gyakran látom a suliban, mint az anyukáját, pedig nincsenek együtt, mindkettőnek új családja van. És van olyan, akinek az apját 3 év alatt még sosem láttam, pedig együtt élnek.

2020. febr. 11. 10:35
 3/20 A kérdező kommentje:

Nincsenek anyagi gondjaink, szerencsére.

Jól keresek, és az édesapja is.

Mindene megvan!

De nem szeretném ha emiatt bántanák.Nálunk már az oviba téma ez, hogy kinek van vagy nincs apukája...

2020. febr. 11. 10:38
 4/20 anonim ***** válasza:
94%

Egyreszt tökéletes emberek nincsenek.

És amúgy sem számit ez.A mai világban...

A környezetemben az egyik legirigyeltebb ember egy egyedülálló anyuka akinek van egy kis saját vallalkozása, kreatív, fut és olyan harmóniát áraszt ami szerintem irigylésreméltó.

Ez számít. Minden más csak külsőség.

2020. febr. 11. 10:38
 5/20 anonim ***** válasza:
82%
Elvált szülők miatt? Dehogy, azt hiszed ő lesz ott az egyetlen?
2020. febr. 11. 10:39
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
Hol van az a város, ahol ez az elit iskola van és csakis tökéletes párok tökéletes gyerekei járnak oda? Nagyon megnézném, hogy oda biztos ne vigyem a gyereket.Elvileg felnőtt emberként kellett volna már annyit tapasztalnod, hogy sok esetben a tökéletesség felszíne alatt van a legnagyobb xar...Biztos lehetsz benne valamelyik gyerek még irigyelni is fogja a tiédet.
2020. febr. 11. 10:49
 7/20 anonim ***** válasza:
74%

"Nálunk már az oviba téma ez, hogy kinek van vagy nincs apukája."

Elvált szülök gyerekének IS VAN apukája!

2020. febr. 11. 10:57
 8/20 anonim ***** válasza:
25%

A házasságok fele valassal végződik. Egyáltalában nem ritka a lányod helyzete.

Én amikor gyerek voltam, az volt a furcsa a tobbieknek, hogy együtt vannak a szüleim.

Persze sznob családokban lehet többen együtt maradnak, akár anyagi, akár presztízs miatt.

De kérdés, hogy mennyire egészséges egy ilyen háztartásban élni.. Úgyhogy ne aggódj szerintem.

2020. febr. 11. 10:58
 9/20 anonim ***** válasza:
73%
Ha azt írjuk, hogy fogják, akkor újra össze jössz az apjával?
2020. febr. 11. 10:59
 10/20 anonim ***** válasza:
78%

Dehogy fogjak, tanar vagyok, hallottam gyerekektol olyanokat megall az eszem. Egyszer fultanuja voltam hogy egyik 4dikes kisfiubhogy dicsekedett h a szulei elvaltak es akarmit ker megkap, ha anyu nemet mond akkor apu megveszi es forditva. Nagyon utalatos kis elkenyeztetett ordogok az elvalt szulok gyerekei. A legproblemasabb diakjaim. Persze tisztelet a kivetelnek.

De ez miatt ne aggodj, valni ma mar divat, aminek sok gyerek onzo okokbol orul is ea kihasznalja. Szomoru.

2020. febr. 11. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!