Ti mennyire használjátok ezt a "házalóügynökös" otthoni patikát a gyerekeknél?
Kiírtam ki egy babás csoportba, hogy homeós köhögéscsillapítót keresek a gyereknek, erre rámírt vagy 15 anyuka akik tudjátok ilyen avon, meg oriflame szerűséggel dolgoznak, csak vitaminokat, meg természetes gyógyszereket árulnak.
Megmondtam nekik, hogy én nem hiszek az ilyen házalós gyógyszerekben, jobban szeretem patikában megvenni őket, és főleg nem a gyereknél kísérleteznék ilyenekkel.
Erre elhordtak mindenféle hülye bigottnak, akit beszippantott a gyógyszeripar, akiknek nem is az a céljuk, hogy meggyógyítsanak, csak a pénz érdekli őket.
Oké, ebben van valami, de most ezeknek a házalós ügynököknek nem a pénz a lényeg? Hát dehogynem.
Nem a gyereken fogok kísérletezni ilyenekkel, inkább megbízhatóbb helyről szeretném be a gyógyszert ha már gyógyszer kell.
Nekünk is bevált a stodal (az homeós vagy gyógynövényes, én már nem tudom 🤔), csak az köhögtet nagyon, így nem mertem éjszakára adni.
A lándzsás utifű szirup is be szokott válni egy enyhébb megfázásnál, de ez sajnos nem az volt. Újra kellett kezdenünk az antibiotikum kúrát, mert az előző nem hatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!