Ti mennyire használjátok ezt a "házalóügynökös" otthoni patikát a gyerekeknél?
Kiírtam ki egy babás csoportba, hogy homeós köhögéscsillapítót keresek a gyereknek, erre rámírt vagy 15 anyuka akik tudjátok ilyen avon, meg oriflame szerűséggel dolgoznak, csak vitaminokat, meg természetes gyógyszereket árulnak.
Megmondtam nekik, hogy én nem hiszek az ilyen házalós gyógyszerekben, jobban szeretem patikában megvenni őket, és főleg nem a gyereknél kísérleteznék ilyenekkel.
Erre elhordtak mindenféle hülye bigottnak, akit beszippantott a gyógyszeripar, akiknek nem is az a céljuk, hogy meggyógyítsanak, csak a pénz érdekli őket.
Oké, ebben van valami, de most ezeknek a házalós ügynököknek nem a pénz a lényeg? Hát dehogynem.
Nem a gyereken fogok kísérletezni ilyenekkel, inkább megbízhatóbb helyről szeretném be a gyógyszert ha már gyógyszer kell.
Avon
Oriflame ilyenekkel nem foglalkozik..
De pl a az FLP ( Forever Living) termékeit használom magunknak és a gyerekeknek is.
Milyen gyógyszerről beszélsz amúgy?
A homeopátiás termékek nem minősülnek gyogyszernek.
Vegyél normális gyógyszert, vagy ha nem akarsz ilyen piti ugyre gyógyszert adni neki, akkor ne vegyél semmit. A homeopátiás szerek semmit nem érnek, penzkidobas. Nincs bennük hatóanyag!!
3!
A gyerekem állandóan meg volt fázva. Elkezdtük az Oscillococcinumot hasznalni - azota nem beteg. Én rosszul voltam minden autó, vonat, busz úton- amióta homes szert használok, azóta nem.
Van akinek használ, van akinek nem. A placebo jelenség se véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!