Hány évesek voltak a gyerekeid mikor dolgozni kezdtél és hol? Gyereket hordani,házimunka,ki mit csinált otthon munka mellett?
2020. febr. 1. 16:18
1/9 anonim válasza:
Minden nap ájulásig tolom a dolgaimat. 2 gyerek, mindkettő óvodás, háztartás, munka kötetlen munkaidőben, kb. heti 50 órában és mellette "szabadidőmben" még levelezőn egyetemen vagyok. Kemény, de jó időszak ez, élvezem, hogy eredményesek a napjaim, és haladok előre az életemben. De kicsit sok, igen.
2020. febr. 1. 16:46
2/9 anonim válasza:
3 gyerek egyedül nevelem őket
köszönöm jól vagyunk :)
mivel már nagyobbak voltak mikor egyedül maradtam így egyedül jártak suliba, a házimunka fel van osztva (mindenki csinálja a saját szobáját és besegít a közösbe)
a munkám picit rugalmas így sok mindent megtudok oldani munkaidőben... 6 éves volt a legkisebb mikor itt kezdtem előtte egy boltban voltam üzletvezető, ott akkor kezdtem mikor a legkisebb 2,5 éves volt. (akkor még megvolt az ex)
2020. febr. 1. 17:23
3/9 anonim válasza:
.
2020. febr. 1. 17:58
4/9 anonim válasza:
Két lányom van, a kicsi 2,5 éves, bölcsis. A nagy 4.5 éves, közèpsős az oviban.
Szeptember óta dolgozom, nagyon paraztam hogy sokat fogok hianyozni a betegeskedeseik miatt, de alaptalan volt a fèlelmem. A kicsi szeptember óta 3 napot hianyzott, a nagy 8-at. Ennyit gond nélkül megoldottunk a Fèrjemmel felváltva. Egyébként 9-6ig dolgozon a város másik végén, így 8kor indulok, 7:35-45 között adom le őket és délután 16:15 körül érek oda értük.
Furcsa hogy keveset vagyunk együtt, keveset vagyunk itthon.
2020. febr. 1. 18:54
5/9 anonim válasza:
Utolsó ezeket az időpontokat nem tudom hogy hoztad össze, nem hiszem hogy ezt akartad írni:)
2020. febr. 1. 19:24
6/9 anonim válasza:
Ne meg a város másik vége negyed óra? Nálam csak Budapesten értelmezhető a “város másik vége”, 10-15 perc az a szomszédban van.
2020. febr. 1. 19:26
7/9 anonim válasza:
70%!
Válaszolj a kérdésre és ne másba köss bele. Nem csak Bp város!
2020. febr. 1. 20:48
8/9 anonim válasza:
Én sem Pesten élek, hanem másik városban, és mit nem adnék ha a “város másik végén” 15 percre dolgoznék. Két kisgyerek mellől Pestre ingázni a szívás. Nem én járok a gyerekekért, csak este érek haza, így a család többi tagjának is szívás. Közeli munkahellyel, vagy részmunkaidővel biztosan megoldható. 2 és 3 évesek voltak nemrég amikor visszamentem.
2020. febr. 1. 21:07
9/9 anonim válasza:
4-es vagyok, elirtam, 9-3ig dolgozom. Ehhez 8kor kell elindulnom a munkahelyemre, mert Bp-n lakunk és át kell utaznak a várost. Így 8 előtt adom be a gyerekeket és 4 után hozom el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!