Hosszú haju kislányt hogyan kell leszoktatni a hajcsat vagy hajpánt használatáról?
Figyelt kérdés
Idén megy suliba és szeretnénk ha megszokná a haját kiengedve.2020. jan. 31. 11:58
11/20 anonim válasza:
Ilyenkor vagyok hálás Anyukámért :)
12/20 anonim válasza:
Hú, én is, utolsó. Ennyi ostoba nőt, aki manapság szül... Ész miért nem kell hozzá? 🤷♀️
13/20 anonim válasza:
Miért nem hordhatja ugy a haját, ahogy ő szeretné?
14/20 anonim válasza:
Miert nem mentek le most strandolni a Balcsira?mert nalunk a gyerek azt szeretne.
15/20 anonim válasza:
Az én lányom is idén kezdi a sulit, derékig érő hosszú haja van. Nem előnyös kiengedve, mert zavarni fogja, írás, olvasás közben, a torna óráról nem is beszélve, ebédelni sem lesz neki könnyű . Otthon hordja kiengedve a lányom, de az oviba és majd az iskolába is összefogott, fonott hajjal megy.
16/20 anonim válasza:
Nálunk is kötelező az iskolában a hosszú hajú lánYoknak a hajgumi ,hajcsat.alsoban .
17/20 anonim válasza:
a szülőséget IQ és EQ teszthez kötném -.-"
18/20 anonim válasza:
"Miert nem mentek le most strandolni a Balcsira?mert nalunk a gyerek azt szeretne."
Azért egy strandolás és egy hajviselet két külön dolog. Baromira zavaró a kiengedett haj írás közben, ha neki tetszik összefogva, miért kellene ráeröltetni a kiengedettet?
19/20 anonim válasza:
Újabb szülő akinél ezerszer okosabb a hatéves gyereke
20/20 anonim válasza:
A mi kislányunknak fenék alá érő hajzuhataga van,eszembe se jutna kiengedett hajjal elengedni suliba. Nslunk is szabály a balesetveszély,higiénia miatt összefogva hordani. Mi ezek mellett fonjuk is,a védőnő javasolta tetűveszély esetén. Írásnál,ebédnél is zavaró lehet egy ilyen hosszú haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!