Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan csináljam meg a baba...

Hogyan csináljam meg a baba haját?

Figyelt kérdés

Mostesz 1 éves a kislányom. Kezd nőni a haja, nemsokára belelóg a szemèbe, de nem engedi, hogy összegumizzam neki. Egyszerűen nem bírom. Direkt fészkelődik, elrántja a fejét.

Semmilyen hajpánt félét sem tűr meg.

Gondoltam rá, hogy hajcsattal elcsatolom, de félek, hogy kiesik vagy kiszedi és megeszi :(

Levágni nem szeretnèm neki. Valaki valami ötlet? :)

2018. szept. 18. 20:15
 1/4 A kérdező kommentje:

Most lesz*

Bocsánat elírtam véletlenül

2018. szept. 18. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
Én ugyanígy voltam ezzel, a csatot, hajgumit azonnal kiszedi a lányom és a szájába is veszi, egyre hosszabb lett a haja, úgyhogy levágattuk neki, hogy ne legyen olyan torzonborz, jól tettük, jól áll neki, 16 hónapos lesz.
2018. szept. 18. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Legalább elől egy kicsit vágjátok le, aztán lesz még alkalmatok később megnöveszteni!
2018. szept. 18. 22:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hát lehet akkor elől muszáj lesz neki levágni. Igaz, később majd megnő neki :)
2018. szept. 19. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!