Kisgyereketeknek melyik a kedvenc levese?
A nagynak a húsleves "sajttésztával"(cérnametélt).
A kicsinek majdnem mind.
Gulyásleves, de csak a husi meg répa, főtt krumplit semmilyen formában nem szereti.
Aztán húsleves is kedvenc, meg az én paradicsomlevesem, oviban azt nem eszi meg pl.
Mindhárom lányom imádja a paradicsomlevest, a nagyik húslevesét meg a frankfurtit.
A legnagyobb és a kisebbik imádja a krémleveseket, a középső abból csak a brokkolisat eszi meg.
A középső szereti a májgaluskát, a többi azt nem eszi meg, viszont a ő max. 1-2 kanállal eszik levest, egy egész adagot nem eszik meg.
Milyen érdekes, hogy szinte ugyan azok a kedvencei minden gyereknek, paradicsom, hús, borsóleves.
Gyerekkoromban én is "borcsólecse" függő voltam, minden nap tudtam volna enni, ill. 1x mondtam anyukámnak, hogy pakolja össze a cuccaimat, átköltözök a szomszédba, mert a Irénke néni főzi a legfinomabb paradicsomlevest. Másnap hazaköltöztem, mert akkor már nem p.leves volt ebédre (azt hittem h mindig azt fog főzni, tévedtem).
Nálunk nagyon leveses a család.
Gyerekek minden levest szeretnek, de legjobban vasárnaponként a mama húslevesét.
de a zöldségleves, borsó- paradicsomleves és a tojásleves is kedvenc, meg a gulyást is nagyon szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!