Milyen gyakran jártok (ha jártok) kisgyereketekkel gyorsétterembe?
Felénk nincs gyorsétterem .."sajnos"!
Terhességem alatt nagyon kívántam a sajtburgert..akkor egyszer párom jó nagy kerülőt téve meglepikét hozott nekem.
Szóval felénk inkább ilyen falatozók vannak,ahol az a normál hamburger van,krumpli stb.
De az én fiam (7 éves) ,valamiért zsigerből elutasítja a hamburgert,pizzát,gyrost és minden effélét,így mikor nem tudok főzni akkor erősen kell tanakodnom neki mit rendeljek.
De szerintem azzal hogy valaki évente 2-3* eszik gyorskaját a gyermekével,az még nem lesz függő vagy elhízott/beteg.
Jah és az üdítők között sem volt ennyi választék, most pl a kubut imádja a gyerekem és a kóla helyett biztos azt kértem volna énis, de volt sprite, Fanta, meg kóla, meg víz azt annyi.
Talán 10-12 évesen kértem utoljára happy meal menüt szóval nem most volt..
Évente párszor, utazáskor vagy bevásárlásnál. Nem szoktunk válogatni, amelyik "szembejön" az autópályán. Ha otthon vagyunk, mi "csak úgy" nem megyünk, akkor már rendes étterem.
A gyerekmenüt vesszük, sült krumpli, csirke nuggets, gyümölcslé.
4 éves, szerintem kb 2 évesen volt először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!