2 eves gyereket mivel kötitek le ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ugy ertem, hogy mivel lehetne kicsit lefarasztani, hogy este jol aludjon? Nem farad el delutan es este 11 ig nyomja, es ezutan is nehezen alszik el. 3 korul felebred kicsit kimegyunk setalni, de max egy orat. Aztan itt bent tud gyurmazni jatszani stb.... de ettol még mindig tul sok energiaja van. Lathatoan unatkozik is es ilyenkor hiszti van a hajam kihullik neha tole. Tudom dackorszak.... de ilyen rossz idoben, es sotetben mar nemigazan van kedvem menni sehova vele, kozossegbe most nem szeretnem vinni mert eleg sok a beteg. Van otletetek mit csinaljak vele?2020. jan. 25. 15:30
1/4 anonim 

válasza:

Ki lehet hagyni a du-i alvást 1x-1x.
Vagy lehet tornázni is, a lakásban. A gyerekek nyitottak rá. Különféle járásokat lehet neki tanítani, pl. pók/rák, vagy fóka, és utána a másik szobából hozza el a kis labdát a kis pók, stb. Én ilyeneket csináltam vele.
2/4 anonim 

válasza:

Játszóház, mi mindig odavisszük, eddig nem kapott el semmilyen betegséget. Ha kicsit jobb az idő, délelőtt 2 óra játszótér is lefárasztja, ha délután korábban alszik el, délutáni kimozdulás nélkül is kidől este.
3/4 anonim 

válasza:

Mikor alszik el délután? Lehet ébresztened kellene és nem hagyni 3-ig aludni. Nekem is mindjárt 2 éves, reggel 7kor kel, többnyire 12kor dől ki, de 2-nél tovább nem hagyom aludni (sokszor magától is ébred fél 2 körül). Este fél 8kor kezdődik a fürdés és fél 9 körül sikerül is elaludnia. Olyan egy hónappal ezelőttig délelőtt és délután is kimentünk a levegőre, de most már a 9. hónapban vagyok és örülök, ha 1x lejutunk naponta.
4/4 anonim 

válasza:

Nekem is 2 évesem van. Szintén 11-ig fent volt este, míg nem vettünk karácsonyra neki egy olyan gumi csacsit, amin ugrálni lehet. Meg kapott egy sátrat, alagúttal. Megérték a "befektetést". Azóta annyit ugrál, bújkál, labdázik (begurítja az alagútba és utánamászik), ki-be pakolászik a sátorba mindenfélét, hogy úgy elfárad, hogy 9-kor már alszik mint a bunda! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!