Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek még nem beszél a gyereke?

Akinek még nem beszél a gyereke?

Figyelt kérdés
2éves 4hónapos fiam van,még nem beszél,csak anya apa meg pár pici szótöredék, ezzel nem is lenne gond, még nem gond állítólag hogy nem beszél, bár viszem majd audiológiára hogy megnézzék hogy hall e rendesen. A kérdésem hogy nálatok is egész nap megy a nyüszögés? Ettől kivagyok már. A-a-a, ö-ö-ö egész nap ez megy, meg a mutogatás. Tudom nem kéne megértenem és hátha hamarabb beszél, de azt se akarom hogy ordítson egész nap. Szerintem jelbeszédet is oktathatnék lassan 😂
2020. jan. 24. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ez van nálunk is 2éves 2hónapos a fiam. És mintha én írtam volna :) . Védőnő szerint nem kell aggódnom.
2020. jan. 24. 15:08
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
2 és fél hónapos múlt, lány, nem csinálja ezt, mintha nem is érdekelné a beszéd, nagyon jól elmutogat mindent, ha nem értjük, az sem érdekli.
2020. jan. 24. 15:12
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanannyi idős a fiam és szintén alig beszél. Viszont mindent megért és a lakás másik végében is meghallja, ha nassolok vmit, tehát a hallása tökéletes. 😀

Aktivitiben mi is nyerő párost alkotunk.

Én kipróbáltam, hogy nem értem meg és (sztem tudta, hogy értem csak tettetem, hogy nem) ezért fogta a széket és felmászott a konyhapultra... Szóval inkább megértem. 😂

Szintén agymenést kapok, de a gyerek is, amikor nem értem meg elsőre, hogy mit szeretne. Remélem nemsokára megered a nyelve. A tesója (lány) 2 éves volt, amikor elkezdett beszélni, szóval vele megúsztuk.

2020. jan. 24. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!