Fiús szülők, van köztetek, aki megcsináltatta a körülmetélést a fiának? Avagy rászoktatta, hogy hordja hátrahúzva a fitymáját, hogy mindig kint legyen a makkja?
Mennyi idős korában történt? Milyen okból? Ő mit szólt hozzá?
Ha több fiad is van, akkor mindegyiküknek?
szia!
Nálam elég gyakran volt kint, és sokáig. fürdéskor végig.
"attól még, hogy orvosi indoka volt rá, igenis csonkítás. Ha nekem kiveszik a méhem rák miatt, vagy levágják a mellem ugyanezen okból, hiába hogy az életem mentette meg a műtét, attól az még csonkítás."
A rákba belehalhatsz, a szűkületbe nagy valószínűséggel nem fogsz belehalni, max nagyon szar lesz a nemi életed.A fitmya pedig egy felesleges bőrdarab, ami az evolúció hagyatéka.2020-ban mi elől véded a makkot, de úgy őszintén?Nem ruhákban járunk már egy jó pár évszázada?
Haláli, hogy nők irkálnak ide, és döntik el, hogy mi jó a férfiaknak és mi nem.Tényleg, tényleg borzalmas, hogy végre tudok nemi életet élni, én hogy végre élvezhető a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!