Van, aki 2 évessel bevállalt egy görög utat, busszal? Mi a tapasztalat, hogy bírta/bírtátok?
Áh, semmi esetre sem. Az előttem szólók kb leírták a lényeget, nem hiszem hogy újat tudok hozzátenni: egy ilyen hosszú buszos út a felnőtteknek is kínzás tud lenni, hát még egy két évesnek.... Lehetsz te előrelátó, foglalkoztató játékokkal, mesékkel, "Isten tudja mi mindennel még" bekészülve, lehet a te gyereked a világ legnyugodtabbja, akkor is szinte garantált a hiszti - és hogy nem fogja jól érezni magát a kicsi utazás közben. Kell ez neked, de komolyan? Akkor inkább a Balaton vagy a Velencei tó vagy tudomisén :)
Bízz a megérzésedben. Ha hinnél abben, hogy a paraliai út jó lehet nektek meg a babátoknak, akkor nem tetted volna fel a kérdést.
Biztos, hogy nem!
Mi egyszer voltunk a férjemmel ilyen szervezett buszos utazáson, katasztrófa. Inkább soha többet nem megyek sehova, de hogy mégegyszer nem ülök fel egy ilyen buszra az is biztos!
Minden bajunk volt, direkt alig ettünk/ittunk út alatt, mert nagyon kevés megálló volt, de így is mindig majd bepisiltünk (én majdnem be is f*stam, konkrétan 2percen múlt).
Az utastársak is hagytak kivetni valót maguk után. Az egyik srácnak hónalj szaga volt és pont mögöttem ült. Egész úton kavargott a gyomrom. Egy csapat mami egész úton piált és hangosan kiabáltak, énekeltek, viháncoltak. Borzasztó volt. Aludni kb fél órát bírtunk. 17 óra utazás volt. A végére elefánt mèretűre dagadt a lábam.
Egy felnőttnek is kínszenvedés, nemhogy egy gyereknek.
Amúgy a szervező csaj kislánya is ott volt, és meglepően jól bírta (nálam biztos jobban).
De nem, akkor sem tenném ki ennek a gyerekemet!
Őszintén, megmondanád nekik, hogy meg vannak őrülve. Ha erősködnek, megkérném őket, hogy pl tavasszal vigyék már el mondjuk egy min 2 óra utazásra lévő állatkertbe vagy tudom is én. Próbálják csak ki.
Másfél éves bőven elmúlt a fiam a nyáron mikor bevállaltunk egy Budapesti vonatos kirándulást. Na egy darabig biztos sehová vonattal. Katasztrófa volt.
A gyerekedet viszont te ismered. Az enyém kapacitása 2 évesen vonattal (nem busszal, ami sokkal kötöttebb) a szomszédos 30km-re lévő város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!