Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megoldható a problémám vagy...

Megoldható a problémám vagy engedem el?

Figyelt kérdés
Májusban lesz 3 éves a fiam, kisebb korában nagyon szerettem vele ide oda menni, de mióta dackorszakos, nem merek kettesben elindulni vele, apával is botrányos szokott lenni. A probléma abból adódik, hogy ha babakocsiba rakom, ordít, hogy vegyem ki, ha kiveszem, elszalad. Ha sétálva megyünk, kezemből tépi ki a kezét,ha elengedem elrohan, ha nem engedem, leveti magát a földre. Így képtelenség bárhova is, menni... Mit lehet tenni? Saját dolgaimat sem tudom ez miatt intézni, mert nincs kire hagynom, ha viszem, akkor meg a fent leírtak miatt nem tudok intézni semmit.
2020. jan. 16. 13:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
70%
Nem lennék a 11es gyereke
2020. jan. 16. 18:40
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Van youtube-on ilyen Kresz mese, nálunk mikor már semmi nem jött be, ez hatott. MiniKRESZ a címe, több része is van. Mi megnéztük, közben magyaráztam, hogy mi történik (a cica butaságot csinált, nem szabadott volna elszaladnia, majdnem elütötte az autó, nézd).

Nálunk egyébként mindig szépen sétált a fiam, de egyszer lett ilyen "röhögve elszaladok anya elől" korszaka. Nem biztos, hogy ez használ, de próbáljátok ki, hátha segít.

2020. jan. 16. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!