Cicifuggo 2 eves, mit tegyek?
Szeretnem leszoktatni,mert mar nagyon kenyelmetlen szamomra,sokszor mar csak cumizik a cicin es zavar nagyon.Cicin tud csak elaludni.Keri reggel,delutani alvashoz,esti alvashoz,van mikor csak ugy napkozben is,de mar
akkor nem adok neki,es az ejszakai kelesekhez is(tobbszor ebred).Faj a derekam az egesz hatam,mert fekve cicizik.Valakinek otlet,tapasztalat?
Ugy erzem nagyon nehez lesz leszoktatni.
Nekünk 2 hétbe telt az akkor szintén 2 éves lányunkat leszoktatni. A nappali szoptatás elhagyása könnyebb volt, el lehetett vonni a figyelmét, jó idő volt, sokat voltunk kint és a délutáni alvást séta közben oldottuk meg. Az esti fektetésnél sajnos már nem volt ilyen zökkenőmentes, szeretett volna jönni lefeküdni, de minden este csak állt az ajtóban és sértődötten/kétségbeesve sírt és inkább oda se jött hozzám, csak a férjem ölében nyugodott meg és aludt el kb 10 napig, aztán egy este mikor a férjem csak nagyon későn jött haza, akkor az ölemben ülve hozzám bújva aludt el, de nem mehettem be vele a gyerekszobába, mert rögtön sírt, persze mikor már elaludt akkor le tudtam tenni az ágyba. Aztán a 2 hét végére már bejött velem a szobába végre és mellettem fekve aludt el. Az éjszakai ébredések már a leszoktatás kezdetén csökkentek, de ha sírva ébredt akkor jó pár napig ki kellett vele menni a nappaliba és ott ölben újra álomba ringatni, de ez szerencsére nem tartott sokáig.
A gyerekorvosunk azt javasolta még előtte, hogy egy hétvégére utazzak el és hagyjam a lányunkat otthon az apukájával. Szerintem jobb volt, hogy mind a ketten ott voltunk vele. Hozzáteszem, hogy a lányunk soha nem fogadta el a cumit és a cumisüveget, de lehet hogy másnak beválna ezek közül valamelyik 'cici pótléknak.'
A cicizésnél már csak a cicifüggő szebb kifejezés...:D
Ne szoptasd tovább, majd megszokja.
Jó rég nem jártam erre, most a google dobta fel a keresésemre ezt a linket. Megnyugodtam, hogy a Gyakori kérdéseken semmi nem változott, a válaszolók 90%-a ugyanolyan paraszt, és hozzáértő, mint volt :D
Természetesen én a 10%-ba tartozom.
Kedves kérdező, remélem, azóta már sikerrel jártál. Érdemesebb ilyen jellegű kérdéseket amúgy releváns normális FB csoportokban feltenni, mint itt. Itt kb. semmit nem érdemes kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!