Anyaként kibírod, hogy napokig ne tudj a gyerekedről?
Ha az apjánál van (válás után) , szünetekben akár 10-14 napig, kibírod, hogy nem is érdeklődsz róla?
Nem volt szép a válás, de azért már működik a kommunikáció, legalábbis ami a gyereket érinti.
Felhívnád?
Pici még, 5 lesz, de így volt már 3 éves korában is, h az anyja semmit nem érdeklődött utána.
Másnál is így működik?
Mi is mozaikcsalád vagyunk, a párom fia 13 éves, de mindig felhívja az anyját, régen amikor még nem volt erre telója, a párom max 2-3 naponta emlékeztette, ha a gyerwk magától nem is hozta volna elő.
Szerintem még egy nagyobb gyereknél is alap ez.
5 éve váltam el, 7 éves a fiúnk.
2018 nyárig csak 1 hetet volt el apjánál egyhuzamban,tavaly 2019ben volt az első alkalom hogy 2x2 hetet volt nyaralni apjánál.
Szerencsére nem kell írnom vagy hivnom őket,2 naponta minimum kapok képeket és beszámolót hogy érzi magát.
Úgy gondolom hogy az apuka se ír folyamatosan amikor nincs vele a gyerek hogy minden lépésről,napjáról tudjon,így nekem is bizalommal kell lennem hogy jól van,jól érzi magát stb !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!