Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tennétek, ha anyósotok...

Mit tennétek, ha anyósotok megátkozná a fiatokat aki az Ő vérszerinti unokája?

Figyelt kérdés

A kicsi rá hasonlít,hogy tudnám közzé tenni a neten a képüket vagy a sajtóban?

Megvan az SMS amiben átkot kíván neki.

2010. júl. 21. 15:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
76%

No, ha eddig volt nagypapi, és olyan jó erőben van, hogy zseretője van meg megverte a feleségét, akkor mit kellett volna ott segitenie a párodnak? Mi volt olyan fontos, amit a papi ne tudott volna elvégezni??? Nem értem...

De tök mindegy, számomra döbbenetes, hogy ma Magyarországon ilyen emberek élnek, mint te, akik hisznek az átkokban...

2010. nov. 18. 07:52
 22/29 anonim ***** válasza:
91%
Nem fogsz örülni a válaszomnak, de kb. ugyanolya butácska vagy, mint az anyósod.
2010. nov. 18. 10:29
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Szarnék rá...
2010. nov. 18. 11:39
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Írd már le mit írt az anyósod,tök kíváncsi vagyok!
2010. nov. 18. 13:23
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
"Szamárbőgés nem hallszik a menybe"-Ezt mondja mindig Édesanyám.Annak idején Nagymamám is meg volt átkozva az anyósától amikor anyummal terhes volt de semmi baja nem lett.Anyumat is megátkozták és engem is.Élünk és virulunk és képzeld túléltük.Ez hülyeség nem kell komolyan venni,aki átkozódik az közönséges és szánalmas.Te örülj a kicsinek és legyetek hármasban boldogok anyósod nélkül!!!
2010. nov. 18. 17:32
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
engem is nagyon érdekel, hogy mit írt
2010. nov. 18. 20:30
 27/29 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok,de nem írom le,mert én nem akarok olyat mondani se gondolni se.

Amúgy kösz a válaszokat.

Az após ráparancsolt h változzon meg! Mert hogy minden rossznak ő a tettese és hozza helyre a kapcsolatát velünk:-)

Ha akar még vele együtt élni:-)

Iparkodik a vénasszony rendesen...

2010. nov. 19. 18:47
 28/29 anonim ***** válasza:
55%

És ha a papi az apja a férjednek és kicsit is hasonlít az apjára? Aztán majd jön a füles neked is. Meg mehetsz a híd alá.

Szerintem korai az örömöd. Ráadásul a káröröm gusztustalanabb, mint az átkozódás.Lesz mit meggyónódd és imádkoznod, hogy ne üssön vissza rád. Különösen, hogy most már hiszel is ilyesmiben.

2010. nov. 19. 19:52
 29/29 A kérdező kommentje:

Barátságtalan bun.ó vagy utsó!

Nem a kérdésre válaszolsz,úgyhogy tűnj a fenébe,nagyon meguntalak.

2010. nov. 21. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!