Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi az isten lehet a kislányommal?

Mi az isten lehet a kislányommal?

Figyelt kérdés
Most 22 hónapos,és már két hónapja teljesen magától letette a pelust,eddig nem is volt semmi gond,okosan szólt minden pisinél,belepisilt a bilibe,wc-be,mindenhová ahová kell,de tegnap elkezdte,hogy nem szólt,csak nevetett,és szinte minden pisit becsurgat utána felmosok mindig domestos-os vízzel,de már ott tartunk,hogy ugy érzem,terjeng a házban a pisiszag.Pedig nem fogom beadni neki a derekam,mert egy az ő kezdte el a szobatisztaságot,nem volt erőltetve,és mivel két hónapon keresztül szinte baleset nélkül,és kérdezgetés nélkült ment,nem hiszem hogy még nem érett rá,mert szerintem nagyon is az,de ezt az elmúlt két napot nem tudom hova tenni.Már nagyon mérges vagyok.Szerintetek mit csináljak?
2010. júl. 21. 13:34
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Nekem kis öcsémmel volt ez rákérdzetünk a dokinál és azt mondta a doki, hogy azt akarja, hogy ráfigyeljünk...vagyis, hogy csak rá:S
2010. júl. 21. 13:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát nálunk nem hiszem hogy ez a baj,mivel én csak vele foglalkozom egész nap mikor felkel,mert hajnalban főzök,mig ő alszik,és akkor csinálom meg a házimunka egyik részét,a másikat meg mikor délután alszik.Meg apa is rengeteget foglalkozik vele mikor hazajön a munkából.Szóval törődésből,figyelemből tuti nem szenved hiányt.DE köszönöm a válaszodat.
2010. júl. 21. 13:52
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Nem az a gond,hogy nem kap elég figyelmet,csak szórakozik veled...Addig csinálja amíg megteheti!Lépj fel határozottan!
2010. júl. 21. 14:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Mise értjük vele is van foglalkozva mindig foglalkozik vele valaki van 2 tesója, nagyija sokan vagyunk vele. Nála is egy darabig minden rendben ment és egyszer ő is rászokott erre. Ha határozotan porbáljuk se hazsnálunk semmit és szép szóval se mi is elvagyunk keseredve igaziból:(
2010. júl. 21. 14:34
 5/8 anonim ***** válasza:
És ha nem foglalkoznál vele? Maradjon a pisis bugyijában, és próbálj nem felmosni. Tudom, büdös, de lehet, hogy azt élvezi, hogy ott pörögsz körülötte és már csak azért is.
2010. júl. 21. 19:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát felmosni azért csak fel kell. Az viszont jó ötlet, hogy hagy rajta a pisis ruhát, nem hiszem, hogy megfázna, főleg ha vissza jön a jó idő és így talán lesz eredmény. Egyenlőre nincs más ötletem nekem sem. De szerintem is az lehet a baj, hogy tetszik neki, hogy ilyenkor ott nyüzsögsz körülötte. Amíg pelenkás volt a pelenkázás volt rituálé, ahhoz hozzászokott és most 2 hónap után jött rá hogy ez hiányzik neki és így szeretné visszacsinálni. Egyértelmű hogy megérett a szobatisztaságra csak most rájött, hogy amikor pelenkás volt többet foglalkoztál vele annyi idővel amennyit igényel a pelenkázás. Nem tudom mennyire érted amit akarok mondani... Intimebb volt a viszonyotok mint így hogy már nem pelenkás. Bújj hozzá többet legyen több kontaktus, hogy érezze még ugyanúgy szereted mint akkor mikor pelusozott.
2010. júl. 27. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:
mind a 2 hugomnál bevált. hagyd rajta a pisi ruhát.. és fiygeld h ne üljön le oylan helyre ami baj ha pisi lesz. majd ha már csipi a kis fenekét.. többet nem csinálja.
2010. júl. 27. 19:34
 8/8 anonim ***** válasza:

pont az a baj h csak vele foglalkozol. butaság h mindent csak akkor csinálsz amikor alszik,meg kell tanulnia egyedül boldogulni.

hagyd rajta a bugyit,legyen mellette a bili,ne figyelj rá ha bepisil,1-2 nap és visszatér a bilire,az a lényeg h pl igenis akkor főzz amikor játszik,hadd legyen egyedül. már iylen kicsit is bőven el lehet rontani,ha majd kicsit elfáradsz és csinálnál néha mást nem tudod majd levakarni!

és ne legyen lelkiisnmeretfurdalásod, ezzel neki is jót teszel főleg a későbbieket nézve-ovi

2010. júl. 28. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!