Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek ha a lányom alvajár?

Mit tegyek ha a lányom alvajár?

Figyelt kérdés
11 éves és mindig felkelek rá hogy elindul éjszaka, megkérdezem hová megy és azt mondja vécére. De mi van ha mégse oda indult? Egyre gyakrabban ismétlődik ez meg, és másnapra már nem emlékszik rá. Tegnap azt mondta hogy az én ágyamba akar aludni ezért helyet cseréltünk. Másnap megkérdezte, hogy miért az én ágyamba ébredt fel. Biztos vagyok benne hogy alvajár, mit tudok ez ellen tenni?

2019. dec. 25. 22:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Kisgyerekként én is alva jártam. Volt hogy csak fel ültem az ágyamban és magyaraztam a semmibe. Volt h az agyam elé guggoltam és odapisiltem mert azt képzeltem a vécèn ülök... De egyszer a tesóm emeletes agyanak a letrajara masztam fel, beakasztottam a letraba a lábam eslogtam fejjel lefelé mert azt hittem a játszótéren vagyok a maszokan... Anyukám erre a látvanyra jött be, miután zajt hallott. ..

Sztem amíg nem csinál veszélyes dolgot addig nem gond. Kiserd vissza a szobájába.

2019. dec. 26. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!