Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Baj ha nem kirakózik a gyerek?

Baj ha nem kirakózik a gyerek?

Figyelt kérdés
Elmúlt 2,5 éves és nem kirakózik. Eddig nem foglalkoztam ezzel, úgy voltam vele, hogy nem érdekli, de ma nálunk volt egy fiatalabb rokon kislány, aki simán kirakta a 10-20 darabos puzzlet is. Az én gyerekem meg sem akarja próbálni.
2019. dec. 12. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam februárban lesz 3 ,megpróbálja de hamar feladja, meg igazából annyira nem érdekli...biztos a te fiad is van amiben ügyesebb mint a korosztálya, szerintem emiatt ne aggódj :)
2019. dec. 12. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Fiam utalja a kirakot, a tarsast, neki csak az autok a jatekok :)

Vehetek en barmit akkor is autok kellenek

2019. dec. 12. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom 7 éves,sosem szeretett kirakózni.
2019. dec. 12. 23:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én meg attól kapok görcsök mikor a fiam egy kirakót 8x rak ki egymás után. Nézni is kész unalom :) de ő így szereti. Gondnak egyik végletet se gondolnám.
2019. dec. 13. 05:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegyik gyerek szereti.

Nekem a legidosebb fiam volt igy, pici koratol vettem neki a fa kirakosokat, ha kertem megcsinalta, de magatol hozza sem err. 3 eves voot, amikor kapott egy nagyot, bonyolultat, gondoltam en, majd az jobban lekoti. Ra se hederitett. A masodik gyerek akkor volt ket eves, o meg kirakta nekifutasbol elsore es az lett az egyik kedvenc jateka, holott az ajanlas szerint neki meg az meg nem volt valo a kora szerint.

Semmi baj nincs a nagyobb gyerekkel, aki nem szeretett kirakosozni. :)

A logikaja, turelme is rendben van, legozni mar imadott, 5 evesen olyan dolgokat epitett legobol (nem utmutato szerint), hogy csak pislogtam, mert en felnottkemt azt se tudtam, hogy kellene nekikezdeni. Mar nagy es mai napig kituno tanulo, raadasul real beallitottsagu.

Egyszeruen a kirakos nem az o palyaja volt.

2019. dec. 13. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!