Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hétvégi gyerekeknek szoba?...

Hétvégi gyerekeknek szoba? Csak szerintem felesleges?

Figyelt kérdés

Párom előző kapcsolatából van 2 gyerek akik havi 7-8 napot vannak nálunk. Most építkezünk és anyós nyomatja, hogy legyen nekik itt is külön szoba (4 éves lány, 7 éves fiú)

A ház már így is 4 hálós. Szerintem elég lenne a meg lévő gyerekszobába +1-1 ágy/szekrény. Nem kellene egy 6 személyes hodály...szerintetek?

2019. nov. 22. 17:29
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
70%

Most volt épp egy kérdés, hogy a pasi lánya költözne oda hozzájuk, és nem fér, mert akkor a közös gyereknek nem lesz szobája.

Miért ne költözhetnének bármi miatt oda?

2019. nov. 22. 22:11
 22/46 anonim ***** válasza:
76%
En inkább valahogy egy vendég szobát csinálnék , ahol van egy szekrény, meg egy emeletes ágy, igy van saját hely a “hétvégi gyerekeknek” is, meg ha megy hozzatok valaki, amikor nincsenek ott a gyerekek, tud hol aludni. HA megtehetitek, es ez miatt nem mentek csődbe anyagilag, igy csinálnám. Ha nem fér bele, akkor 2 extra matrac, es tábor feeling, azzal sincs baj, foleg ha jofejek a tesok/feltesok/mostoha tesok es néha engedik oket az agyban aludni 😃😃
2019. nov. 22. 23:08
 23/46 anonim ***** válasza:
69%

Van 2 gyereked, meg a párodnak 2 és 4 szoba van. Lehety hogy én nem tudok számolni, de akkor csak 1 szoba kell pluszba, hogy meglegyen mindenkinek a saját szobája.

Én nem raknám egybe őket, és nem tartom feleslegesnek a külön szobát. Hiszen külön neműek, te pedig már most gondoskodsz a rossz kapcsolatról azzal, hogy feleslegesnek tartod, hogy átmennek és nincs saját helyük, mintha nem tartoznának a családba. Ez azért nem szép dolog ám. Elég nekik feldolgozni, hogy a szüleik elváltak anno, legalább érezzék, hogy ott is otthon vannak, és nem vendégek, elvégre az apjukhoz mennek.

Szóval jobban tennéd, ha nem a gyerekeiddel kivételeznél, nem a kocsival zsarolnál. Szerinted busszal, vonattal, nrm lehet nyaralni menni? Ja, hogy az macera? Vannak fontossági sorrendek, én pedig úgy gondolom, hogy most a gyerekeknek kell az elsőnek lenni, az összesnek. Anyósodnak igaza van, bár joga beleszólni nincs.

2019. nov. 23. 07:14
 24/46 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem felezd el a szobákra szánt teret! Nem kell mindenkinek 12 nmes szoba, 8-9nm minden gyereknek bőven elég, alig fogja tudni belakni, így futni fogja egy vendégszobára is, és nem kell majd óriásházat befűtenetek.
2019. nov. 23. 07:17
 25/46 anonim ***** válasza:
79%
23-as, közös gyerek is van. 5 gyerek, plusz ők ketten.
2019. nov. 23. 07:28
 26/46 anonim ***** válasza:
78%

Mondjuk 5 gyerekkel járjanak busszal nyaralni?

2 lány mért ne alhatna egy szobába? Én nem matracon altatnán, egy fotelágyat vagy kanapét vagy ha nagy a hely, egy sima ágyat vennék nekik. Mellé szekrényke, saját képek a falra (amiket ő szeret). Teljesen jó szerintem.

2019. nov. 23. 08:35
 27/46 anonim ***** válasza:
77%

Én a férjed helyében nagyon mérges lennék rád.

A saját gyerekednek van szobája, az ő gyerekeinek meg nincsen. Pedig az az ő háza is, és a gyerekei nem vendégek jó esetben.

Az anyagiakat ti látjátok, de ez ahogy te akarod, ez nem jó.

2019. nov. 23. 11:44
 28/46 anonim ***** válasza:
29%

Legyen akkor 2 szoba, egy nektek, egy a közös gyereknek, amelyikek nem közösek meg majd valahol ellesznek...

?

Az is amelyim csak a tied, a párodé nem, hiszen ez így lenne fair, nemigaz?

2019. nov. 23. 19:51
 29/46 anonim ***** válasza:
39%
De 27, nem attól lesz vki nemvendég, hogy van külön szobája... ez egy kicsit túl van tolva sztem. Önálló zúg kell saját ággyal és cucokkal, de nem értem, mért ne alhatna két gyerek egy szobában. A sajátoknak sincs így teljesen önálló, hisz a szoba egyik fele a féltestvéré.
2019. nov. 23. 20:03
 30/46 anonim ***** válasza:
9%

29.nem is azt írtam, hogy a külön szoba teszi nemvendéggé... Ülj le, 1es!

A kérdező 2 gyerekének van 2 külön szoba, a kérdező meg a párja közös gyerekének is van külön szoba, a párja 2 gyerekének meg lesz matrac a nappaliban. Frankó lesz!

2019. nov. 23. 22:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!