Hétvégi gyerekeknek szoba? Csak szerintem felesleges?
Párom előző kapcsolatából van 2 gyerek akik havi 7-8 napot vannak nálunk. Most építkezünk és anyós nyomatja, hogy legyen nekik itt is külön szoba (4 éves lány, 7 éves fiú)
A ház már így is 4 hálós. Szerintem elég lenne a meg lévő gyerekszobába +1-1 ágy/szekrény. Nem kellene egy 6 személyes hodály...szerintetek?
Most volt épp egy kérdés, hogy a pasi lánya költözne oda hozzájuk, és nem fér, mert akkor a közös gyereknek nem lesz szobája.
Miért ne költözhetnének bármi miatt oda?
Van 2 gyereked, meg a párodnak 2 és 4 szoba van. Lehety hogy én nem tudok számolni, de akkor csak 1 szoba kell pluszba, hogy meglegyen mindenkinek a saját szobája.
Én nem raknám egybe őket, és nem tartom feleslegesnek a külön szobát. Hiszen külön neműek, te pedig már most gondoskodsz a rossz kapcsolatról azzal, hogy feleslegesnek tartod, hogy átmennek és nincs saját helyük, mintha nem tartoznának a családba. Ez azért nem szép dolog ám. Elég nekik feldolgozni, hogy a szüleik elváltak anno, legalább érezzék, hogy ott is otthon vannak, és nem vendégek, elvégre az apjukhoz mennek.
Szóval jobban tennéd, ha nem a gyerekeiddel kivételeznél, nem a kocsival zsarolnál. Szerinted busszal, vonattal, nrm lehet nyaralni menni? Ja, hogy az macera? Vannak fontossági sorrendek, én pedig úgy gondolom, hogy most a gyerekeknek kell az elsőnek lenni, az összesnek. Anyósodnak igaza van, bár joga beleszólni nincs.
Mondjuk 5 gyerekkel járjanak busszal nyaralni?
2 lány mért ne alhatna egy szobába? Én nem matracon altatnán, egy fotelágyat vagy kanapét vagy ha nagy a hely, egy sima ágyat vennék nekik. Mellé szekrényke, saját képek a falra (amiket ő szeret). Teljesen jó szerintem.
Én a férjed helyében nagyon mérges lennék rád.
A saját gyerekednek van szobája, az ő gyerekeinek meg nincsen. Pedig az az ő háza is, és a gyerekei nem vendégek jó esetben.
Az anyagiakat ti látjátok, de ez ahogy te akarod, ez nem jó.
Legyen akkor 2 szoba, egy nektek, egy a közös gyereknek, amelyikek nem közösek meg majd valahol ellesznek...
?
Az is amelyim csak a tied, a párodé nem, hiszen ez így lenne fair, nemigaz?
29.nem is azt írtam, hogy a külön szoba teszi nemvendéggé... Ülj le, 1es!
A kérdező 2 gyerekének van 2 külön szoba, a kérdező meg a párja közös gyerekének is van külön szoba, a párja 2 gyerekének meg lesz matrac a nappaliban. Frankó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!