Nagy bajban vagyok, mit tehetnék?
Mihez értesz?
Te nem keresnél jobban ha visszamennél dolgozni és a férjed maradna otthon?
Autót eladni, kifizetni, egyel kevesebb hitel.
Férjed keressen másodállást.
Te add el a már nem használt babaholmit.
Kérj az oviban ingyenes étkezést.
Makón nincs bölcsi???'azért az nem olyan kis város.
Nehéz helyzet. Amit tanácsolni tudok.
- Kocsit azonnal eladni, nem létszükséglet, abból a pénzből a hitelt kifizetni, vagy legalábbis egy részét
- Adj el mindent amit már a gyerekek nem használnak: régi játékok, kinőtt ruhák. Tudom, írtad hogy egy kicsi is van, de nem érdemes neki tartogatni, ha tönkrementek anyagilag.
- Más felesleges dolgot is adj el, nem csak gyerekholmikat
- Férjed keressen másodállást, vagy olyan munkahelyet ahol többet kapna.
- Végszüksége esetén jó ötlet ha elmész takarítani hétvégente, de 2 kisgyerek mellett abba fizikailag bele fogsz rokkanni. Szóval ezt mérlegeld.
- Esetleg vállalhatsz valami otthonról végezhető munkát, én sajnos csak telemarketing, avon, MLM és társait ismerem, de ha más nem, ez is valami, bár gyomor kell hozzá hogy rátukmáld az ismerőseidre a különféle termékeket. Plusz nem sok pénz van benne, csak ha újabb és újabb embereket hozol be magaddal.
- Esetleg vállalhatsz otthoni gyerekfelügyeletet órabérért. Persze ha addig meg tudod oldani hogy a tieidre vigyázzon valaki, vagy ha afféle "házi bölcsi/ovi" módban tehát hozzátok viszik a gyerekeket.
Sajnos más ötletem nincs, de kitartást kívánok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!