Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ket eves kicsivel mit csinaltok?

Ket eves kicsivel mit csinaltok?

Figyelt kérdés
Mentek dolgozni?Kire hagyjatok a gyereket?Bolcsibe viszitek?
2010. júl. 18. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Otthon vagyok vele, nem bizom senkire, nem jár bölcsibe, csak oviba fog 3,5 évesen. Most 22 hós.
2010. júl. 18. 11:48
 2/6 anonim ***** válasza:

itthon vagyok vele, 27hós. nállunk nincs is bölcsi :S

jah és ha kell rábiznom valakre is az csak a szüleim, és párom anyukája. másra nem biznám szivesen a picit.

ja és még egy darabig itthon is leszek , mert jön a kisteso. de itthon melozok mellette - saját vállakozás - nem egyszerü.

ja és oviba is csak 3,5évesen fog menni valoszinü.

2010. júl. 18. 11:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Májusban volt 2 éves,itthon vagyok vele.Maszek melóm van,néha kimegyek vele külföldre(Ausztria,Szlovénia,Németország)1-2 napra.Bölcsibe nem adom,oviba majd jövő szeptemberbe megy.Nem nagyon hagyom senkire,mert anyás.De ha mégis úgy alakult,a férjemre,sógornőmre minden további nélkül.
2010. júl. 18. 17:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Én visszamentem dolgozni.Októberben lesz 2 éves,most családi napközibe jár,nagyon szereti.Szept.-től bölcsis.

Ha hagynom kellett/kell valakire a lányom,akkor a páromon kívül,anyukámra,ritkán a szomszédomra v. a barátnőmre hagyom(10 hónapos a kisfia).Mindenkivel jól érzi magát,elég önálló és barátkozós kislány.

2010. júl. 18. 23:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

20 hónapos kisfiam szeptemberben kezdi a bölcsit,amikor eljöttem a munkahelyemről táppénzre szülés előtt,mondtam a főnöknőmnek,hogy 2 év múlva számíthat rám,sajnos nem is tudnék itthon maradni anyagi okok miatt:(

2010. júl. 19. 10:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, az en kislanyom most lesz 2 eves, sajnos nekem is vissza kell mennem dolgozni, ugyancsak anyagi okok miatt, a munkanelkuli segely nagyon keves lenne, bolcsibe nincs hely, anyukam fog ra vigyazni, kicsit lelkiismeretfurdalasom van, sajnalom a kicsit, nagyon anyas, de latom, hogy mas anyuka is megy dolgozni, szep napot mindenkinek.
2010. júl. 19. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!