Mit csináljak hogy ne legyen büdös a fiam lába? 2 éves
már szóltak a bölcsiben is, hogy nagyon büdös a lába
és zavaró már.
Figyelt kérdés
Pamut zokni van neki már bambuszt is próbáltuk.
Szamos és Primigi cipői vannak. 2 hetes a primigi és dobhatjuk el annyira büdös, mintha r.na a lába. Naponta váltja, zoknit többször is.
Gyerekorvos megnézte már a lábát és nem gombás. Nem is viszket neki se semmi. Már nem tudom mit csináljak. 2 hetente meg nem tudok 20 ezret költeni cipőkre. Amik most vannak kuka, nem jön ki a bűz belőlük
Nem lehet hogy genetikailag örökölte valakitől? Zokni nélkül is büdi a lába? Nem izzad bele?
2019. nov. 7. 21:00
3/11 anonim válasza:
Antibakteriális spray, bőr talpbetét, ne hordja túl sokáig, pamut zokni jó ötlet volt.
2019. nov. 7. 21:10
4/11 anonim válasza:
Benti cipőnek adj rá szandit, a kintibe pedig az említett hintőpor, cipőspray lehet megoldás. Esetleg lábdezodor is mehet, bár az nem tudom, használható-e ilyen kicsi korban.
Egyébként a lábszagot okozhatja a szorongás is, mert akkor sok ember erősen izzad, pláne lábon, tenyéren. Ilyen probléma nincs? Minden rendben a bölcsiben, szeret oda járni?
2019. nov. 7. 21:32
5/11 anonim válasza:
Vidd el bőrgyógyászhoz
2019. nov. 7. 22:03
6/11 anonim válasza:
Szellőzzön minél többet a lába. Bentre vigyél neki szandit, otthon amennyit lehet legyen mezítláb (tudom, persze tél van...). Esténként teafaolajos vízben áztassa a lábát. Ezt ugyan a páromnak ajanlották, de neki a kötelező munkáscipője miatt volt elég szagos a helyzet , nekünk bejött. Neki sem gombásodott be, mégis büdös volt.
2019. nov. 7. 23:31
7/11 anonim válasza:
Nem tudok érdemben segíteni, de az én 15 hónaposom lába is büdi. Lábszaga van, ezt tőlem örökölte sajnos. Nekem is csak a lábszagűző spray segít.
Neki már szinte születése óta.
2019. nov. 8. 02:27
8/11 anonim válasza:
Lehet kapni sprayt a cipőkbe, nem kell kidobni. De biztos ami biztos én is elvinném a bőrgyógyászatra is. Bölcsiben meg otthon pedig legyen szandálban.
2019. nov. 8. 06:53
9/11 anonim válasza:
Bőrgyógyász mellett én endokrinológushoz is elvinném, ha lehetséges.
Az izzadtsága nem rossz szagú?
2019. nov. 8. 11:32
10/11 anonim válasza:
Nekem kicsi korom óta marhabüdös a lábam mindig télen-nyáron, egyfolytába. Most 20 vagyok amúgy... De most se sokat változott a lábam "illata". Sőt inkább ló....aszt se! ?Megtanultam nem törődni vele, mert szódabikarbónától kezdve a babapúderen át minden orvostechnikai csodaszert kipróbátunk, semmi nem segített. A cipőket Hypós vízzel mostuk/mostam/mosom mindig. Az viszi el csak a bűzt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!