Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit adtok ilyen időben a...

Mit adtok ilyen időben a gyerekre?

Figyelt kérdés
Tegnap felvettuk a télikabátokat, igaz furcsán neztek, legalábbis rám. De majd megfagytam így is. Rá a tollkabát alá, egy triko, hosszuujju póló és naci ment.
2019. okt. 31. 07:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%

Nem télikabátot, de láttam már hogy más azt adott (pont azt a konkrét darabot, amit mi csak mínuszban).

Softshell átmeneti dzsekit hord. 10 fok felett csak hosszú ujjú pólóval, 10 fok alatti reggeleken egy vékony kapucnis pulcsival.

4 éves

2019. okt. 31. 07:45
 2/13 anonim válasza:
24%

Vekony kapucnis pulcsi 10 fok alatt😂

Nulla fok volt, vagy minusz most reggel. En sztem fecskeben megyek akkor

2019. okt. 31. 07:49
 3/13 anonim ***** válasza:
13%
Réteges öltözködés, mert így le lehet venni egy-egy réteget. Hosszúujjú body, hosszú felső, pulcsi, mellény, őszi kabát.
2019. okt. 31. 08:09
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

#2 szerintem olvasd újra az első választ. :)

Az én fiam 3,5 éves. Oviban azt kérik, hogy vékony nadrág és rövidujjú póló legyen rajta bent (vagy rövidnadrág, de mi azt nem akarunk). Így felül trikó, rovidujju póló kapucnis felső, erre jön átmeneti vízálló kabát. Alul vékony melegítő nadrág, zokni, és e fölé egy átmeneti vízálló overall. Lábán bélelt bokacsizma. Tettem a zsebébe sapkát és kesztyűt is (Ala viszi).

A kicsi 7 honapos, téli overallt adok ra és vastagabb sapkát. Az overallnak van kézre és lábra húzható része. Plusz egy kis kendő a nyakában. Alatta harisnya és hosszú ujjú body.

2019. okt. 31. 08:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen időben, itt 10 fok volt - póló, pulcsi, béleletlen széldzseki, vékony sapka. Ha hidegebb lesz vékonyan bélelt kabát kerül elő és vastagabb sapi. Téli cucc csak 4 fok alatt. Ha napközben sem lesz már csak 5 fok kb.
2019. okt. 31. 08:56
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
Eddig pulóverben és térdnadrágban járt, mert nem egy fázós alkat, fociedzésre is jár. Igaz az enyém már 13 lesz.
2019. okt. 31. 09:02
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Átmeneti kabát(bélelt) alá hosszúujjú póló, farmer.
2019. okt. 31. 09:14
 8/13 anonim ***** válasza:
80%

Hosszú ujjú body, hosszú nadrág, meg egy kis kabátka, olyan mint egy pulcsi csak vastagabb és fülvédős fejpánt.

Meg egy vékony takarót rárakok.

A legnagyobb ellenzője vagyok a világon a túlöltöztetésnek.

Téli kabát majd 0 fok környékén vagy mínuszban.

2019. okt. 31. 11:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én télikabátot adtam a gyerekre, mivel itt reggel -1 fok volt (8-kor) és most délután sem sikeredett 5 fok fölé menni a hőmérsékletnek.
2019. okt. 31. 13:40
 10/13 anonim ***** válasza:
68%

7 éves, póló, pulcsi, átmemeti dzseki, farmer, sportcipő, sapka

16 hónapos hosszú body, vastag pulcsi, pufi mellény, vastagabb nadrág, de nem thermo, sapka, kendő a nyakba (bár ez amúgyis kell most non stop a nyál miatt), magasszárú béleletlen bőrcipő

10 fok van nálunk, reggel 5 volt

Téli holmik tartós mínuszokban kerülnek elő.

2019. okt. 31. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!