Mit adtok ilyen időben a gyerekre?
Nem télikabátot, de láttam már hogy más azt adott (pont azt a konkrét darabot, amit mi csak mínuszban).
Softshell átmeneti dzsekit hord. 10 fok felett csak hosszú ujjú pólóval, 10 fok alatti reggeleken egy vékony kapucnis pulcsival.
4 éves
Vekony kapucnis pulcsi 10 fok alatt😂
Nulla fok volt, vagy minusz most reggel. En sztem fecskeben megyek akkor
#2 szerintem olvasd újra az első választ. :)
Az én fiam 3,5 éves. Oviban azt kérik, hogy vékony nadrág és rövidujjú póló legyen rajta bent (vagy rövidnadrág, de mi azt nem akarunk). Így felül trikó, rovidujju póló kapucnis felső, erre jön átmeneti vízálló kabát. Alul vékony melegítő nadrág, zokni, és e fölé egy átmeneti vízálló overall. Lábán bélelt bokacsizma. Tettem a zsebébe sapkát és kesztyűt is (Ala viszi).
A kicsi 7 honapos, téli overallt adok ra és vastagabb sapkát. Az overallnak van kézre és lábra húzható része. Plusz egy kis kendő a nyakában. Alatta harisnya és hosszú ujjú body.
Hosszú ujjú body, hosszú nadrág, meg egy kis kabátka, olyan mint egy pulcsi csak vastagabb és fülvédős fejpánt.
Meg egy vékony takarót rárakok.
A legnagyobb ellenzője vagyok a világon a túlöltöztetésnek.
Téli kabát majd 0 fok környékén vagy mínuszban.
7 éves, póló, pulcsi, átmemeti dzseki, farmer, sportcipő, sapka
16 hónapos hosszú body, vastag pulcsi, pufi mellény, vastagabb nadrág, de nem thermo, sapka, kendő a nyakba (bár ez amúgyis kell most non stop a nyál miatt), magasszárú béleletlen bőrcipő
10 fok van nálunk, reggel 5 volt
Téli holmik tartós mínuszokban kerülnek elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!