2,5 éves úgy érzem, hogy nagyon “betanult” a beszéde. Más is van ezzel így?
Figyelt kérdés
Betanult alatt azt értem, hogy mindig ugyanazt mondja ugyanabba a szituációba, pontosan ugyanúgy.
Felkeléskor ugyanazt, elalvás előtt ugyanazt.
Mintha valami betanult robot lenne, máshoz nem tudom hasonlítani.
2019. okt. 29. 16:43
3/6 anonim válasza:
Vajon kitől tanulja?
Lehet mindig ugyanazt hallja tőled?
4/6 anonim válasza:
A kicsik szeretik a "szertartásokat". Ez ad nekik biztonságérzetet.
És az ismétlődésre azért is törekednek, mert így rögzül a sok információ. A játékkal, mesékkel is így lesz, huszadszor sem unják meg ugyanazt.
5/6 anonim válasza:
Általában én is ugyanazt mondom, lefekvés előtt jóéjt, ébredés után jó reggelt. Sőt mikor a telefont felveszem akkor is ugyanazt mondom. Én nem érzem betanultnak, ez így normális, vannak megszokott dolgok, amiket az ember ugyanúgy csinál.
6/6 anonim válasza:
Én értem miről beszélsz, bennem is felmerült hogy fura, biztos valami baja van stb. Nekem is 2,5 a fiam és mostanra teljesen elhagyta ezt. Mostanra hogy teljesen folyékonyan beszél énekel mondókázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!