Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves úgy érzem, hogy...

2,5 éves úgy érzem, hogy nagyon “betanult” a beszéde. Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés

Betanult alatt azt értem, hogy mindig ugyanazt mondja ugyanabba a szituációba, pontosan ugyanúgy.

Felkeléskor ugyanazt, elalvás előtt ugyanazt.

Mintha valami betanult robot lenne, máshoz nem tudom hasonlítani.

2019. okt. 29. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert ezeket tabulja
2019. okt. 29. 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mik ezek pl?
2019. okt. 29. 21:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Vajon kitől tanulja?

Lehet mindig ugyanazt hallja tőled?

2019. okt. 29. 22:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A kicsik szeretik a "szertartásokat". Ez ad nekik biztonságérzetet.

És az ismétlődésre azért is törekednek, mert így rögzül a sok információ. A játékkal, mesékkel is így lesz, huszadszor sem unják meg ugyanazt.

2019. okt. 29. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Általában én is ugyanazt mondom, lefekvés előtt jóéjt, ébredés után jó reggelt. Sőt mikor a telefont felveszem akkor is ugyanazt mondom. Én nem érzem betanultnak, ez így normális, vannak megszokott dolgok, amiket az ember ugyanúgy csinál.
2019. okt. 29. 23:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én értem miről beszélsz, bennem is felmerült hogy fura, biztos valami baja van stb. Nekem is 2,5 a fiam és mostanra teljesen elhagyta ezt. Mostanra hogy teljesen folyékonyan beszél énekel mondókázik.
2019. nov. 1. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!