Dackorszak 13 hónaposan, lehetséges?
Mint nekem a kicsi :( erős akaratú. Nem igazán dackorszak még de mindegy is mi a neve, az akarata egyre erősebb, ahogy nő.
Nekem a lányom már 2,5 de van, hogy negyed óráig is ordít, szerintem már azt se tudja, miért kezdte el. Olyan apróságokon, hogy hihetetlen... 1 éves se volt, már sokat sírt, mert nem teljesült az akarata.
Vannak ilyen öntudatos, erős akaratú gyerekek. Ez személyiség kérdése, később is így lesz, csak csiszolódni fog. Nagyon következetesnek kell lenni ilyenkor.
Kislányom meg pont az ellentettje: ha tiltok valamit, akkor azonnal eljön onnan, leteszi... stb. Sohasem kell 100% elmondanom ugyanazt, elfogadja ami van. Ő nem egy küzdő típus, inkább sok biztatást igényel.
Nem vagyunk egyformák, és ez már ilyen pici korban is megnyilvánul.
Ne is mondd!
Ijesztő időnként.
Lányom, ha nem engedek neki valamit, akkor van, hogy dühében keres valamit, amit ugyancsak nem szabad csinálnia, vagy amit eldobhat.
Körülnéz, meglátja a játékot, telefont, vagy bármit és dühből elhajítja, közben nézi a reakciót.
Ha nem akadok ki rajta, akkor visítani kezd,vagy ledobja magát.
Legújabb, hogy négykézláb a fejét a földhöz üti.
Hál Istennek házon kívül tündi-bündi még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!