Gyereketeknél 2,5 vagy 3,5 évesen volt nehezebb a dackorszak?
Figyelt kérdés
2019. aug. 26. 08:24
1/7 anonim válasza:
2 és 3 éves kor között tetőzött mindegyiknél, de persze mindig másképp. Az egyik kitartóbb volt, a másik hangosabb és cselesebb. De azért ez olyan, hogy egyre csökkenő hullámokban visszatér, szinte minden gyereknél még alsóban is vannak cikin "babásabb" hisztis megnyilvánulások, ha fáradt vagy túlpörgött.
2/7 anonim válasza:
3,5 egyértelműen, mikor kezdődött az ovi.
3/7 anonim válasza:
2,5 őrületes hisztiket letudott csapni, volt hogy szinte hányásig.
3 évesen lezajlott ez nála, most 3 és fél éves és különösebb ok nélkül nem hisztizik, szeret ellentmondani de elég nyugodt gyerkőc.
4/7 hajnoczy80 válasza:
Az én kisfiam most lesz 3 éves, egy hónap múlva. 2,5 évesen is hangosan hisztizett, de én úgy érzem, most tetőzött nála a dackorszak. Makacs, akaratos, kitartó, alkudozik, felesel. Persze igyekszem következetes lenni, de mindent százszor próbál újra, most vajon engedek- e? Remélem, hamarosan feladja.
5/7 anonim válasza:
3,5 évesen. Akkor született a tesója, dobott egy nagyot rajta.
6/7 anonim válasza:
Óh jaj mi lesz velem, bő egy hónap múlva lesz 2 éves. Kb a megőrülés szélén állok, ha ez még fokozódik tuti felmondok.
7/7 A kérdező kommentje:
😬 a nagyobbik fiam 2,5 éves és mondjuk hiszti az nem szokott lenni, de ellentmondás igen, meg csak azért is még egyszer-kétszer azt csinálja, amire kérem, hogy ne.
Neki is van egy öccse, és a múltkor amikor a pici már aludt, elkezdett sikongatni. Háromszor kértem, hogy ezt ne csinálja, de csak azért is. A negyediknél - bár soha nem csináltam még ilyet -, bevittem a zuhanyhoz és “megfenyegettem”, hogy a következônép jön a hideg zuhany. 😔Abbahagyta, de azóta is bûntudatom van, mert tényleg megijedt tôlem.
Szóval még várom, hol a vége 😕😕😕
2019. aug. 26. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!