2-3 liter víz nem sok egy 3 évesnek? Tiétek is sokat iszik?
Kislányom mindig szomjas nagyon gyakran kéri a vizet már lemertem mennyit iszik ez nem sok?
Gyümölcslevet szokott inni vagy teát
Itt valami nem stimmel.
Általában az van, hogy egy 3-12 éves gyereknek még a wc-re is utána visznek mindig minden luxus gyümölcslét, hogy ha megszomjazna.....
Persze.
Néhány óránként beleiszik 1-2 kortyot, csak úgy "divatból"
Ha akarnád akkor sem tudna egy kis gyerek 3 liter vizet meginni.
Én felnőtt emberként nagyon sokat kísérleteztem ezt magamon is.
Pl. egy buli alkalmával ha iszom alkoholt, aminek ugye értelemszerűen vízelvonó hatása van, akkor sokkal jobban kívántam a folyadékot.
De talán, ismétlem talán egy 24 óra alatt ittam MINDENNEL együtt 3 litert.
De nem minden nap.
Vagy valami betegsége van, vagy valamit félre értettél, gondoltál, néztél, értelmeztél.
Általában egy 3 éves, ennek a töredékét sem issza meg.
(persze folyadékhoz jut pl. leves, gyümölcs, stb által)
Kéri a vizet, de mindig cukros gyümilevet kap?
Nagyon sok egyébként, ha cukros lötyi akkor pláne sok
Akkor viszont cukorbetegség, veseprobléma lehet mögötte!
Mihamarabb kérdezz rá a gyerekorvosnál!
Miből iszik? Nalunk is volt ilyen probléma, pedig CSAK vizet ivott. Aztán rajottem hogy a cumisuveg, kulacs, itató a gond. Lecsereltem sima pohárra, utana megszűnt a "szopókázás", mint potcselekves.
2.lepes..adj CSAK vizet
3.lepes ha megvan meg a probléma - orvosi kivizsgálás
9 jó ötlet! Az én fiamnál is ez volt, hogy pótcselekvésnek szivogatta a kulacsot, pedig ő is csak vizet iszik...
Elég soknak tűnik a 2-3liter, de ezt mindenképpen a gyerekorvossal egyeztetném a helyedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!