Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiúnak játékkonyha?

Kisfiúnak játékkonyha?

Figyelt kérdés

Láttam a neten, hogy van ilyen. Nem furcsa?

Ti engednétek, hogy a fiatok ilyesmivel játsszon? Vagy plüssökkel vagy kreatívkodjon (nyilván barkácsolás, gyurma oké, de mondjuk őszi levelek gyűjtése?) Rászólnátok, ha mondjuk, virágot rajzol? Kapna babát? Hol ebben a hatàr?

2019. okt. 10. 16:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

A fiamnak van konyhája, és boltos cuccai, és imád velem a konyhában igaziból is tenni venni, nem látom be, hogy ebben mi a probléma?

5éves, simán megcsinál már egy tejbegrízt, rántottát, de lazán feltöri a tojást is ha sütünk, profin paníroz, tésztéz gyúr stb :)

Minden évszakban dekoráljuk a lakást, ő is ugyanúgy ragaszt, fest, mit "kell"' oviba most termésekből, falevelekből olyan erdőt rittyentettünk, hogy csak lesnél...

Ja és minő borzalom... plüssei is vannak, szokott velük szerepjátékot játszani.

Nem gondolom, hogy korlátoznom kéne őt ezekben, a szabad játék fejleszti leginkább.

2019. okt. 10. 18:21
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálunk a lányom kért távirányítós autót meg tűzoltóautót szülinapjára, a fiam meg Barbie-babát. Mindketten megkapták. Egy időben nem virágot rajzolt, hanem hercegnőruhákat... Aztán elmúlt. Bár most is szereti a babák vagy rokonok haját fonni.
2019. okt. 10. 18:35
 13/26 anonim ***** válasza:
93%

Fiam van,de ezek soha nem jutottak eszembe..Őszi levelek gyűjtése,virágok rajzolása ?? Ezeket szegyelled??? Mert fiú, rajzoljon tankokat meg autókat? Más eszébe se jusson?

Van kisfiamnak egy piros kis bevásárló kosara,amiben a plüssei vannak! És eszembe nem jutna rászólni amikor tologatja!!!!

Ha meleg valaki,akkor az melegnek születik és nem azzá válik,ezt jegyezd meg! Ha rossz testben születik,arról sem te döntessz!

2019. okt. 10. 18:38
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nagyon kemény:

"engedem, hogy a féltestvére játékautóját megnézze"

Nem hogy játsszon vele, hogy megnézze!

2019. okt. 10. 18:45
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Azzal játszik, azt rajzol és azt gyűjt, amit akar. Ha b.uu.zzi lesz, nem a falevelektől lesz az.
2019. okt. 10. 18:55
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem jó álláspontot képviselsz szerintem.

Én még csak terhes vagyok, de természetesen azzal játszik majd a gyerekem amivel akar. Én meg a barátnőm pl. csináltunk egy csomó papírt összeragasztva egy várost felülről (mint azok a szőnyegek amire utak vannak nyomtatva, csak mi olyat nem kaptunk mert az fiús) amikor olyan 5-6 évesek voltunk és motorokkal meg autókkal furikáztunk rajta. Nagyon zsír volt, ez is egyike a legjobb játék emlékeimnek.

2019. okt. 10. 19:04
 17/26 A kérdező kommentje:

14. Hát mivel nem az övé és nem is az enyém, játszani nem fog vele nyilván.

Amúgy nem képviselek semmilyen álláspontot, hanem kérdeztem.

A homoszexualitás nem szerepelt szempontként (vki felvetette), vannak férfias homoszexuálisok is, és nem zavarna, ha a gyerekem a saját neméhez vonzódna.

Nekem ezek csak furák, pedig azt hittem, én vagyok a gendersemleges anarchista a családban 😁

2019. okt. 10. 19:18
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Te nem vagy komplett.

Nővérem és bátyám anno együtt játszottak. Szépen alkut kötöttek, bátyám barbi babázott nővéremmel, cserébe nővérem legozott bátyámmal. Mindketten normális felnőtt emberek lettek, biz isten nem tudom higy fordulhat meg ilyesmi a fejedben. "engedem hogy megnézze" jesszusom.....

2019. okt. 10. 19:19
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
1 ezen én is szétröhögtem magam. Kérdező! A féltestvére játékával nyugodtan játszhat a lányod, akkor is ha az egy autó, nem csak nézni szabad.
2019. okt. 10. 19:41
 20/26 A kérdező kommentje:
Hogy játszhatna? Ő a párom fia, milyen jogon nyúlnék hozzá a dolgaihoz meg veretném szét egy csecsemővel?
2019. okt. 10. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!