Van valakinek ilyen Smoby játékkonyhája? Vélemény? Esetleg valami negatívum róla?
Nekünk van hasonló kiskonyhánk, nem pont ugyanez, de hasonló.
Itt a képe:
Ráadásul nekem kisfiam van (ezért kék-szürke-piros színösszeállítású)
A kisfiam már 4,5 éves, a 2. szülinapjára kapta, de a mai napig szeret főzőcskézni.
Elemes a játék, a főzőlapra ha a teflont teszi, akkor olyan hangot ad, mintha pattogna az olaj, ha a lábast, akkor rotyog a leves, ha a teáskannát, akkor fütyül a víz.
A gombokat lehet tekergetni, az egyik időzítős, kattog, majd csenget, a másik "recsegős".
A sütő nyitható, van benne két rács, a főzőlapok pirosan világítanak, mint az igazi, amikor főzőcskézik rajta.
Nem a legkisebb méretet érdemes venni (a kisfiam most kb. 110 cm, a miénk kb. ilyen magas)- mert ami egy 2 évesnek még méretben jó, ahhoz a 4 évesnek már esetleg le kell guggolni, térdelni- ennél akkor is, most is tud állni.
Ami még jó: a mosogatórész oldalt: olyan a csap, mint a kézmosószappan adagolója (pumpás) és a medencébe lehet vizet tenni és alul egy csövön keresztül kb. körbe-körbe jár a víz :)
Húúú, köszönöm a részletes választ. :) Nekem is kisfiam van, 2 és fél éves, imád főzőcskézni, ezért gondoltam egy kis konyhára Neki karácsonyra. Próbálok valami semleges színűt választani, ezért gondoltam a szürke-sárga, vagy amilyen Nektek is van, szürke-piros kombinációra.
Nagyon tetszik ez a fajta is.
Szia! Az én kislányomnak ilyen van: [link]
Tavaly kapta Karácsonyra, 5 éves most. Nagyon szereti, nálunk a konyha sarkában van, így sokat főzünk együtt. :)
Kedves 2. válaszoló!
Tudnál esetleg egy olyan magyar oldalt küldeni, ahol ez a típus kapható?
Köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!