Most mit csináljak adjam neki oda a cumit vagy ne? Miért kell neki már megint?
Ovi előtt őszintén mennyivel szoktattad le? Egy hete?
De egyébként meg teljesen természetes dolog, hogy szeretne valami otthonit vinni oda! Talán próbálkozz vmi mást adni helyette.
Ha nem tágít, akkor ovis cumi alváshoz.
Persze ezeket mind megbeszélni előtte.
Ovi előtt nem kellett volna leszoktatni- ez egy stresszhelyzet a gyereknek is.
Én is paráztam ezen, hogy nehogy cumival menjen a gyerek majd oviba, de ovónők kérték, hogy beszoktatás előtt ne szoktassam le. Ment oviba, alváshoz kapta a cumit. Őszi szünet után már nem cumizott az oviban egyátalán- és a télapónak magától kirakta decemberben a cumit.
Nem mondom, hogy mindenképpen add vissza neki, de ha nagyon szenved, én meggondolnám a helyedben.
Biztos van a csoportjába még cumis gyerek, amiatt szeretné.
A nagyfiam is akart, pedig 2-3 hetes korában kiköpte és spha nem kérte utána. Én nem adtam neki.
Azt javaslom, te se adj neki, szerintem ez kicait dackorszak is, ha engedsz, abból durva dolgok lehetnek. Abba fogja hagyni, ha látja, hogy nem vagy vevő erre a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!