Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyatej után tej vagy tápszer?

Anyatej után tej vagy tápszer?

Figyelt kérdés

A 20hónapos gyermekem 2napja nem hajlandó szopizni, pedig tejem van

Mivel anyukám azt mondta hogy mi mind így hagytuk abba magunktól, így valószínű hogy ő is most döntött úgy, hogy leválik.

Viszont így kín szenvedés az altatás, konkrétan visít míg el nem alszik akkor is ha ringatom.

Ezért arra gondoltam kéne neki tejci pótlék. De nem tudom hogy adhatok neki már tejet vagy irassak tápszert az orvossal?

2019. szept. 28. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tejital. A tápszert az íze miatt nem biztos, hogy elfogadja, a tejital tápértéke sokkal jobb mint a sima tejnek.
2019. szept. 28. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy fejd le a tejet amíg tudod és add neki azt
2019. szept. 28. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi tejitalt adunk, milupa vaníliás, szerintem van benne cukor, mert kimondottan finom, de azt állítják, hogy egészségesebb, mint a tej.
2019. szept. 28. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

2 éves egészséges gyereknek nem fog az orvos tápszer írni. Teljes áron tudsz neki venni, ha nem akarsz tejet adni.

Én soha nem adtam több deci tejet napi rendszerességgel. Amíg igényelte a lányom, addig tápszert/tejitalt kapott, mindig a korának megfelelőt. Kb. 3,5 éves koráig. Tejet csak ételben kap, nagyon ritkán iszik egy pohár kakaót. Nekem az a véleményem, hogy a tehéntej nem alkalmas arra, hogy egy ember minden nap literszámra igya.

2019. szept. 28. 21:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Jobb híján este bolti tejet forraltam neki

Meg is itta

Igazából tápszerezni nem akarom

Így a tejitalra esett a választás

2019. szept. 29. 08:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Tejital és tápszer ugyanaz.
2019. szept. 29. 08:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont amit az utolsó ír. A tejital az tápszer. Kicsit variálva a benne lévő vitaminok mennyisége. Így más névvel eladható. Ez csak marketing. Nem rosszból írom. Én is adtam az egyémnek
2019. szept. 29. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!