Otthon hagynád a 9 ev körüli gyermekedet a ket kisebb testverevel?
9 eves a lanyom,ket kisebb huga 4 es 5 evesek. Ma reggel a az 1 eves kisfiam nagyon magas lázzal ébredt es ugy ereztem jobb ha beviszem az ugyeletre,de olyan hirtelen jott, hogy mar nem tudtam szólni senkinek, hogy vigyazzon a lanyokra. Egy oraja jottünk el otthonrol a kicsivel, beszeltem a nagylanyommal, de aggódok kicsit, nehogy baj legyen.
Szerintetek ennyi idosen mar elég nagy hozza, hogy par órát maradjon otthon?Raadasul ugy hogy a hugaira is vigyaznia kell.
Ez nagy felelőtlenség volt. És ha bármi baj történik akkor a 9 éves lett volna a hibás mert nem vigyázott jól a kisebbekre? Egyáltalán volt nála telefon amin tudott volna szólni baj esetén bárkinek?
Remélem kamu a kérdés egyébként, ilyet normális anyuka nem csinál.
Jaj istenem, egy 4 gyerekes anya minek keres önigazolást egy anonim oldalon, ha szerinte tökéletesen oldotta meg a helyzetet?
Minek?
Nem mindegy, hogy mi otthon hagyná k-e hasonló helyzetben? Te meg tetted, kész, örülj, hogy nem lett senkinek baja! Legközelebb meg használd az eszed, mielőtt pánikba esett hisztérikáként kapkodnál! Pont!
Utolsó, hagyd, nem érti meg úgysem.
Felesleges az időt vesztegetni. 😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!