Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vennétek 2 éves gyereknek...

Vennétek 2 éves gyereknek babakocsit?

Figyelt kérdés

Esernyőre csukható kis babakocsira gondoltam csak amit vettünk neki anno ahhoz van sportrész abban is csak itthon van el mókázásból viszont hosszú távon nem marad meg, sétálni pedig nem szeret hanem cipelteti ölbe magát.

Láttam már újonnan 10 körül is viszont nem tudom hogy érdemes lenne e megvennünk?

2019. szept. 22. 20:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek.

Van itthon tricikli, futobicaj,motor. Használjuk is őket a mi kis városunkban.

Viszont ha megyünk Debrecenbe akkor a motor pl neki ott veszelyes a tricikli nem fér be a kocsi csomagtartójába.

2019. szept. 23. 08:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Én még a 3.5 évesemnél is használom a babakocsit. Amennyit megyünk néha a városban, nem bírna annyit sétálni. Járműveket sajnos nem használ olyan mértékben, hogy kiváltsa vele a babakocsit. Úgyhogy tolom, ha kell. 14kg-t (plusz ruha) meg nem fogok cipelni.
2019. szept. 23. 10:30
 13/15 anonim ***** válasza:
62%
Az én lányom se volt el soha a babakocsiban. 18 hós koráig hordoztam, most 20 hós, pár hete vettem neki egy szülőkaros triciklit, mert láttam érdeklődik iránta, más gyerekéjébe bele akar ülni. Ez tovább kihasználható, mint a baba kocsi. A hordozó el is lett rakva, mostmár csak sétál vagy triciklizik.
2019. szept. 23. 12:47
 14/15 anonim ***** válasza:
62%

Ja most olvastam, hogy van triciklitek.

Akkor ha csak erre kellene, akkor szerintem bőven elég egy használt 2-3ezer ftos, aminek megvan, mind a 4 kereke és össze lehet csukni.

10ezret biztos nem adnék érte, ha amúgy max heti 1x használnám 1-2 órára.

Mi lomtalanításkor dobtunk ki egy ilyen babakocsit, volt 4 kereke, gurult, a gyereket be lehetett kötni, és pont annyi helyet foglalt, mint egy esernyő. Szóval, ha én csak úgy kidobtam, a facebookon tuti találsz 1-2 ezer ftért

2019. szept. 23. 12:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha olyan, mint az én 2 éves fiam, akkor egy új babakocsi sem hoz megoldást. Ennyi idősen még teljesen normális, hogy komfortosabb neki a szülőhöz bújva. Szégyenlős, az emberek bazi nagyok és lentről csak lábakat lát felé közeledni. Valahogy vedd rá, hogy beüljön a meglévő babakocsitokba. Pl. odaadsz neki egy kisautót, kiflit, amit rágcsizhat, stb. Nálunk tudja, hogy anyával babakocsizni kell, mert anya nem tudja cipelgetni a 15 kilóját. Apa rengeteget cipeli, mert a munkája miatt keveset látja és jól esik neki, ha a fia bújik. Ha elbírnám kicipelném a világból is, de nem bírom :) A gyerek kitapasztalja kinél hol a határ ;) és 1-2 alkalom alatt vált. Ők még baromi jól alkalmazkodnak.

Amúgy, ha nem veszed fel, akkor rájön, hogy vagy sétál vagy visszaül. Az enyém imádja tologatni a babakocsit is.

2019. szept. 28. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!