Milyen játékai vannak a 2év körüli kislányotoknak?
Mikkel játszik? Mivel játszotok együtt? Mit szeret?
Mi az ami érdeki?
Már nem tudok mit kitalálni neki, ötletek?
Elkezdett "festeni", gyúrmázni, rajzolni... Könyvek minden mennyiségben, De amúgy nem igazán játszik játékokkal, mindennel, amit talál. Fakanál, csipesz, takarítós rongy, porszívó, stb. Meg van két unokatesója, akik fiúk, és most kaptunk egy csomó fiús játékot, azokkal játszik. Playmobil, duplo, amiben lovak, vár van, lovagok, katonák, állatok, hajó, repülő, qvad, stb. Szerintem érdemes nem kimondott lányos játékot is venni, a barátnőmnek két lánya van, egyszer kaptak a nagyitól egy autót, mert már nem tudott mit venni, és nagyon örültek neki.
Most a lányom kedvence egy tűzoltó duplos ház, amibe ki-be rakosgatja az állatokat, emberkéket.
Csatlakozom az első válaszolóhoz.Csak az én kislányom szeptemberben lesz 2 éves.
Most a sláger a puzzle könyv:)Én ha már nemtudok mit kitalálni rajzolni szoktunk az mindig leköti.A fentiek mellett még sláger a kiskonyha a babák+kisbabakocsi,motorozás..
Konyhájában főz. Nagyon szereti a műanyag ételeket. Vásárlósat szoktunk játszani beleteszi a kosárba és megy vásárolni nekem. Hinta, gyurma, rajz. Az nálunk is nagy kedvenc.Babákból a Barbi baba a kedvenc. Pedig naagyon sok van de a többi nem érdekli. Lehet valami alapja a Barbi baba mizériának. Szereti a kis mütyüröket. A Kinderekből meg hasonló dolgokból valókat.Autozni és csúszdázni is imád. Kár hogy csupaszon most nem csúszik annyira a csúzda. Építőzni nem annyira szeret de ha mondom, hogy a dobozba válogassuk ki csak a sárga színű építőt akkor mindjárt hajlandó játszani vele. Szereti a kis műanyag állatokat van egy babaháza abba pakolgatja őket. Autózni is nagyon szeret főleg azok az autók a kedvencek amelyikbe bele tud ültetni valakit.Van egy traktorja azt is imádja. Meg motorozni is imád.Bújócskázni meg már én unok mert ha elkezdjük ő nap estig játszaná.Szerintem nem kell álladóan kitalálni neki valami elfoglaltságot mert akkor nem fog magától semmit kitalálni mindig majd rád fog számítani. Az enyém most már nagyon szeret egyedül játszani. Olyan aranyos amikor motyog magában.
Milyen játékai vannak a válaszom az hogy rengeteg játékunk van szerintem több is mint kéne.Teljesen felesleges ennyi játék.Fisher price játékokból szinte az összes meg van, nagyon sok építő kocka, hinta csúszda,rengeteg könyv,konyha fazekakkal játék ennivalókkal. Babház sok autó, baba, amit viszon szeret van egy horgászós játékunk amiben a kacsákat kell kifogni a vízből azt imádja és legalább ügyesedik is.Sok plüssünk is van mert azokat szereti pakolászni.Golyók labdák stb stb stb.. Mostmár fel tudja dobbni és elkapni a labdát. Ezt tegnap tanulta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!