Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, honnan rendeltek...

Anyukák, honnan rendeltek otthonra készételt? Milyen, elégedettek vagytok vele teljesen?

Figyelt kérdés
3 éves lányomnak, és nekem kéne valami jó. Most kezdte az ovit, de ebéd után hazahozom. Válogatós, szóval számítok olyan napokra, amikor nem fog bejönni az ovis menü, ezért valami olyan helyről szeretnék rendelni, ami egészségesebb, és finom. Nem baj, ha kicsit drágább árkategória. Vagy nincs olyan, hogy előre megrendelitek, hanem inkább netpincéreztek, vagy amerre éppen jártok, beültök enni? Csak nem tudom, hogy ovi után, fáradtan azt mennyire tolerálná már...
2019. szept. 12. 17:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű :D bár főzök,mosok,takarítok, igenis jól jött az efood,amikor viszonylag komplikált császármetszés és hosszú kórházi tartózkodás után,azt sem tudtam,merre vagyok arccal előre. Addig is a picikével tudtam foglalkozni. És jót is ettünk. Mindenki jól járt :) (a gyümölcsleveseikért oda vagyok..) jó szívvel tudom ajánlani. Ha ez gáz,akkor pontozódjak csak :)

#7 voltam

2019. szept. 13. 21:06
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
E-food-ot hozattuk mi is, de egy idő után zsibbadtak tőle a kézujjaim (nem allergiás, de elég érzékeny vagyok az ízfokozókra, sókra). Étkezés után kb. fél órával jelentkezett és kb.2 órán keresztül tartott, aztán rájöttem hogy az ételtől van, lemondtam azóta egyszer jött elő a Himalája sótól. De egyébként finomak, bár nem túl változatosak voltak.
2019. szept. 14. 21:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Őszintén, én nem akarlak megszólni, mert értem a dilemmát, de mégis főzni kéne.

Én már nagyon sok rendelőst kipróbáltam, és nem jók. Ráadásul egyre drágábbak, és egyre rosszabbak. Én évekig rendeltem, mert nincs nekem sem túl sok időm főzni, de a gyereknek nem rendelnék. Csak akkor ha ők esznek az oviban, suliban, és csak kettőnknek a férjemmel. Ha a gyerekek is itthon vannak, főzök.

Jó eséllyel nem enné meg, és ahhoz túl drága, hogy kidobáljam, ő meg éhezzen.

Lehet csinálni gyorskajákat, az enyémek pl. szeretik a főzelékeket, szerencsére, és azokat hamar meg lehet csinálni. Csirkemell ezerféle szósszal, az is simán jöhet, és fél óra alatt megvan. A csirke meg aduász, mert mindig más íze van, attól függően, hogy hogy készíted el. A levesek is hamar megvannak, nálunk sokszor csak az van, és azzal is jóllaknak.

De te tudod, majd meglátod, az enyémek nagyon válogatnak, mert nem is bízom abban, hogy miket raknak ezekbe.

2019. szept. 18. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!