Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, honnan rendeltek...

Anyukák, honnan rendeltek otthonra készételt? Milyen, elégedettek vagytok vele teljesen?

Figyelt kérdés
3 éves lányomnak, és nekem kéne valami jó. Most kezdte az ovit, de ebéd után hazahozom. Válogatós, szóval számítok olyan napokra, amikor nem fog bejönni az ovis menü, ezért valami olyan helyről szeretnék rendelni, ami egészségesebb, és finom. Nem baj, ha kicsit drágább árkategória. Vagy nincs olyan, hogy előre megrendelitek, hanem inkább netpincéreztek, vagy amerre éppen jártok, beültök enni? Csak nem tudom, hogy ovi után, fáradtan azt mennyire tolerálná már...
2019. szept. 12. 17:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Szentendrén lakunk itt van egy bisztró, ami nagyon jó, van egy csomó mentes, vegetáriánus, húsos fogas. Alkalmanként onnét szoktam rendelni. Biztos a környék ezeken is van hasonló. Nekem a teletal és hasonlók nem jöttek be.
2019. szept. 12. 18:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Egészségkonyha
2019. szept. 12. 18:13
 3/13 anonim ***** válasza:
19%
Miért nem főzöl?
2019. szept. 12. 19:24
 4/13 A kérdező kommentje:
Mert időm nem nagyon engedi, amikor itthon vagyunk, szeretnék a kislányommal foglalkozni, vele játszani.
2019. szept. 12. 19:35
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
En e-foodot rendelek. Pesten azt hiszem picit más neven fut. Talán interfood. En meg vagyok vele elégedve. Kedvező az ara és minden nap kb 30 kaja közül tudsz választani.
2019. szept. 12. 20:17
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Mi a vegafutártol, a legjobb, hogy eszünk húst, de ízre ez a vega konyha a legjobb, korábban rendeltünk sok helyről.
2019. szept. 12. 20:47
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
+1 az efoodnak
2019. szept. 12. 21:09
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
E-foodról rendeltem ameddig szállítottak ide, most egy helyi étterem heti menükínálatából szoktunk választani.
2019. szept. 12. 21:32
 9/13 anonim ***** válasza:
35%

+ 1 az Efood-nak

+ Teletál is jó szerintem.

De az óvoda csodákra képes a gyerekeknél... lehet nem lesz olyan válogatós :)

2019. szept. 13. 11:02
 10/13 anonim ***** válasza:
79%
Na mi van erre járt egy ősféleség, aki a tűzhely mellé láncolja magát, mos-foz-takarit-gyereket nevel nem alszik? Csak mert így mindenki le lett pontozva 😂😂😂
2019. szept. 13. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!