Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet valami baja 9 éved...

Lehet valami baja 9 éved fiúnak 500g nutellától?

Figyelt kérdés
Nagymamától kapott 4 üveggel és ő egyett benyomott fél óra alatt amíg füvet nyírtam. Nagyon aggódok mi lesz vele ennyi cukortól
2019. szept. 4. 20:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

9 éves lehettem, mikor benyomtam 1 doboz csokifagyit. Hánytam, hasmenésem volt. Ja és azota max 2 évente eszek csokifagyit, mert a látványtól is felfordul a gyomrom, pedig már 32 éves vagyok.

Fiam is járt úgy, hogy a mamánál bezabált egy rakat édesseget, 2 napig hasmenés 1 éjjel hányás. Most már vigyáz a nasival. 6 éves.

2019. szept. 5. 06:34
 12/13 anonim ***** válasza:
97%
Na hogy vagytok?
2019. szept. 5. 06:53
 13/13 A kérdező kommentje:
Szinte egesz ejjel hanyt, vegul hasmenese is volt. Most reggelre lettem piros foltok a comjan kezen ami viszket neki es nem tudom mitol. De felhivom a gyerekorvost mit mond, suliba sem megy ma.
2019. szept. 5. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!