Lehet valami baja 9 éved fiúnak 500g nutellától?
Figyelt kérdés
Nagymamától kapott 4 üveggel és ő egyett benyomott fél óra alatt amíg füvet nyírtam. Nagyon aggódok mi lesz vele ennyi cukortól2019. szept. 4. 20:47
1/13 anonim 

válasza:

Hasmenés és/vagy hányás. Saját gyermekkori tapasztalat kb ennyi idős lehettem mikor hasonlóképp elmajszoltam egy nagyobb üveget.
2/13 anonim 

válasza:

Nekem pont hogy székrekedésem lett tőle. Amugy nagyobb nem hiszem, ha nem cukorbeteg.
3/13 anonim 

válasza:

Nem a cukor a lényeg. Szerintem már most hány! Tiszta haszon, ami még este kijön belőle, és nem éjszaka. Egyébként félkilós nutella nincs, csak 200, 400 meg 750 grammos.
4/13 anonim 

válasza:

Nekem nem lett tőle bajom gyerekként😅 mondjuk büntit azt kaptam meg addig nem is ehettem újra nutellát ameddig meg nem tudtam venni magamnak😅
5/13 anonim 

válasza:

Szegénykém! Mi lett vele? Hátha meg tudja emészteni...
6/13 A kérdező kommentje:
1kg uvegnek a felet benyomta de megnyugtatott sos kekszet is evett hozza.
Minden kijott belole tobbszor is es a hasa is faj.
Fekudni sem tud, emelyegba gyomra. Ebbol holnap nem lesz iskola :(
2019. szept. 4. 21:55
7/13 anonim 

válasza:

Én gyerekkoromban kaptam 1 kg-os kiszerelésben gumicukrot, kb fél óra alatt megettem a felét. Egy pokol volt az éjszakám, de komolyabb gondom nem lett egy sima gyomorrontásnál. Egyetlen hozadéka a mai napig, hogy undorodom a gumicukortól, azóta nem tudom megenni.
8/13 anonim 

válasza:

Fel uveggel nyomtam be anno, szinte sosem hanytam amugy, de azutan eleg durvan. De mas bajom nem lett.
9/13 anonim 

válasza:

Ha kijön belőle, az a jobbik eset.
Én anno egy egész disznómájat ettem meg. A fiad szerintem jobban választott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!