Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Olvastátok már a gyerkőcötökne...

Olvastátok már a gyerkőcötöknek a gyermekegészségügyi kiskönyvében a középső oldalon ezt? A többi lent

Figyelt kérdés

Azon a színes oldalon amin az van feltüntetve, hogy milyen kaját mikor lehet bevezetni, az van írva hogy csak 2 éves kortól adjál virslit, felvágottat, májkrémet és szalonnát.

Hát...van ilyen? Aki nem ad a gyerekének ezeket csak 2 évesen? A lányom 14 hónapos és már eszik felvágottat és virslit, néha májkrémet is, szalonnát mondjuk még nem kapott. Ti mikor vezettétek be ezeket?

2010. júl. 13. 11:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az én lányom 4,5 éves. Én sem vagyok odáig egyikért sem a felsoroltak közül, és mióta gyerekeim vannak (a kicsi még fél éves), és jobban odafigyelek arra, mit adok enni, valahogy eszembe sem jut megvenni ilyen dolgokat, mert tudom, mi van benne, és már a gondolat elborzaszt, hogy ilyesmit adjak a gyerekemnek. De nincs is hiányérzetünk miatta.

Egyébként mindegyik felsorolt ételből evett már, jóval 2 éves kor után, de nem a szakkönyvek miatt, hanem mert mi sem vagyunk nagy fogyasztói. Így aztán minek vegyek NEKI, ha magamnak sem vennék?!

Egyedül a virsli ízlett, ízlik valamennyire neki. Azt néha szoktak reggelizni apával, én nem szeretem azt sem.

2010. júl. 13. 22:09
 12/14 anonim ***** válasza:
13:31-es! A tejallergiások úgy tudom, virslit és felvágottat sem ehetnek, mert abban is van tejpor, vagy valami tejszármazék....nem?
2010. júl. 13. 22:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Vannak olyan virslik és felvágottak amiben nincs tejszármazék. Nagyon kell böngészni az összetevőket.
2010. júl. 14. 15:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Én ha nem is pontosan, de 2 hónap híján kivártam a két évet a virsli és szalámi, bolti májkrém adásával. Májkrémet csak olyat kapott addig, amit én készítettem. Rengeteg mindent ehet ezeken kívül, pl. nagyon finom és minőségi sonkákat lehet kapni. Az édesapám élelmiszer minőségbiztosításban dolgozott, ő határozottan egyetértett ezzel a mondattal (annak idején én is csodálkoztam, így megkérdeztem).
2010. júl. 14. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!