Mi a lehető legférfiasabb, legmaszkulinabb név amit ismertek?
Figyelt kérdés
Hála a jó Istennek nem nekem lesz gyerekem, hanem a bátyámnak 😁
Kellene pár férfias név, ami nemzetközi is, hogy ne hozzunk szegényre szégyent ha külföldön képzeli majd el a jövőjét
Roma nevek (Rikárdó, Armandó, Dzsánkárló, Rómeó és társai szintén nem játszanak)
2019. aug. 11. 20:57
31/48 k.sz1995 válasza:
Gellért, Andor, Lehel, Magor, Iván
33/48 A kérdező kommentje:
A Gordon nekem is tetszik: Fred Gordon Herbert, egy Pomona-i (California) óvadéki ügynök jut eszembe róla, akit imádok
2019. aug. 12. 12:25
34/48 anonim válasza:
Vendel, Iván, Richárd
Ezek jutottal eszembe
35/48 anonim válasza:
Viktor, Gordon, Alexander
Ezekre a nevekre még egy szavazat
37/48 anonim válasza:
Maszkulin lánynevek, a második mondjuk annyira kemény, hogy fiúnak se adnám: Ágnes, Noa
Amúgy meg Sándor, Mátyás, Gábor, Tibor, Edvin, Ervin, Leó, Richárd, József, Mihály, Vendel, István, Zsolt, György, Gyula, Tivadar, Elek, János, Péter, Ágoston, Antal, Jeromos, Pál, Nándor, Lorenzó, Árpád, Álmod, Előd, Tas, Iván, Károly, Zsigmond, Zsombor,
38/48 anonim válasza:
*Jó még egyébként a Noé is, Szilárd is nagyon jó, Bendegúz, Botond, Bernát, Oszkár, László, Lázár, Lőrinc
39/48 anonim válasza:
*Norbert, Szabolcs, Zorán, Zoárd, Zénó , Csaba, Ottó, Géza, Zoltán is jók még
40/48 anonim válasza:
*bocsi, egyet elgépeltem, Álmos akart az ott lenni, nem álmod:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!