Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a lehető legférfiasabb,...

Mi a lehető legférfiasabb, legmaszkulinabb név amit ismertek?

Figyelt kérdés

Hála a jó Istennek nem nekem lesz gyerekem, hanem a bátyámnak 😁

Kellene pár férfias név, ami nemzetközi is, hogy ne hozzunk szegényre szégyent ha külföldön képzeli majd el a jövőjét

Roma nevek (Rikárdó, Armandó, Dzsánkárló, Rómeó és társai szintén nem játszanak)

2019. aug. 11. 20:57
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
88%
Szegény Shakespeare forog a sírjában. Rómeó mint roma név?
2019. aug. 11. 23:16
 22/48 anonim ***** válasza:
89%

#21 a Romeón én is meglepődtem.

Férfias név számomra az András , Márk, Erik, Péter

2019. aug. 11. 23:29
 23/48 anonim ***** válasza:
71%
Herkules ...
2019. aug. 12. 02:56
 24/48 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szerintem aki férfias nevet keres, elsősorban a hangzásra gondol(tehàt milyen betűk vannak benne), másodsorban arra, kit ismerhet olyan névvel, századsorban meg arra, mi a szó eredeti jelentése.

A kérdező nem férfiasságot keres, hanem férfias nevet.

Szerintem a keményebb, durvább betűk, és a megnyugtató, lassab kiejtésől lesz férfias egy név, nem attól, hogy ismersz valakit, akinek nagy farka van ilyen névvel.

Ismerek én “menő” Jácintot meg Eugént is, ettől még a nevük nem férfias.

Egy férfias névben legyen A, O és mondjuk K, R, D, Z legyen 2 szótagú, a többi hang pedig legyen semleges

2019. aug. 12. 05:34
 25/48 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen témában török-tatár-mongol barátaink rendesen túl szokták tolni a talicskát: Batırkan (bátor kán), Erbatır (bátor harcos), Ersultan (férfi uralkodó), Arslan/Arıstan (oroszlán), Sirkan (a tigris), Erasad (hím oroszlán), Dzsingiszkán, Batukán, Timurkán (vas király)... Aztán képzeld el a sarokban szipogó ötévest meg az emós nagytestvérét ezekkel a nevekkel. Magyar listáról a Vata, Vérbulcsú és társai se semmi, de találtam olyanokat is, hogy Titán, Volfrám... Talán kellőképp nemzetközi.
2019. aug. 12. 07:39
 26/48 anonim ***** válasza:
81%
Alexander.gyerekkent aranyos Alexkent,felnott korban pedig eleg komoly Alexanderkent,es kulfoldon is megallja a helyet.
2019. aug. 12. 08:05
 27/48 anonim ***** válasza:
74%

Viktor

Barnabás

Alex(ander)

2019. aug. 12. 08:45
 28/48 anonim ***** válasza:
67%
Gordon, ez még egészen különleges is a férfiasság mellé
2019. aug. 12. 08:51
 29/48 anonim ***** válasza:
80%

Sándor, Richárd, Zsolt, Kornél, András, Zoltán, Attila, Szilárd.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Véletlenül nem te kérdezted ezt is?

2019. aug. 12. 09:20
 30/48 anonim ***** válasza:
76%

Demjén

Gerzson

2019. aug. 12. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!