Ovis gyereked folytat párbeszédeket magában?
Figyelt kérdés
2019. aug. 11. 15:18
2/6 A kérdező kommentje:
Mármint nem játék közben beszél a figurák helyett, mintha egy másik karakter szólalna meg, hanem:
Széttépem!
Ne, nem szabad széttépni!
De olyan mérges vagyok, szét akarom tépni!
(nem tépte szét, mérges volt a bugyijára, mert nem tudta felvenni rendesen)
Itt vagyok
Én is, gyere játszunk!
Jó!
Nem, ezzel én akarok lenni!
Jó-jó!
Mostanában(nyáriszünet) egy csomó ilyen van, gondolom összefügg azzal, hogy heti 2x van csak gyerektársasága..
A frászt hozza rám, a párbeszéd egyik szereplőjéhez a saját hangját használja a másikhoz halkabb, vékonyabb hangot.
5 éves
2019. aug. 11. 18:03
3/6 anonim válasza:
44 vagyok, szoktam magammal beszélgetni. Nem értem, mi vele a probléma?
6/6 anonim válasza:
A képzeletjátéktól a szerepjátékokig fejlesztő számukra, ha spontán ilyen módon is engedjük játszani a kisgyermekeket. Kisiskoláskorban is igen gyakori, bár ez életkorfüggetlen, alapvetően. (Más kérdés, hogy más esetekben meg más frekvencia tartományban levő, illetve más dimenziók entitásaival, "szellemekkel" beszélgetnek, a macskák is érzékelik, a pici gyerekek is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!