Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ezt hogy kéne elmondani neki?

Ezt hogy kéne elmondani neki?

Figyelt kérdés

Ha megkérdezi hogy hol van a nagypapája (anyukának az apja), akit sose érdekelte a lánya?

Nem tartotta velünk soha a kapcsolatot.

2019. aug. 2. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Attól függ mennyi idős

Esegleg a nem tudom, mert nem tartjuk a kapcsolatot.

Vagy itt, meg itt él, de nem tartjuk a kapcsolatot talán elég

2019. aug. 2. 18:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Kiskorban.
2019. aug. 2. 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Ha annyira kicsi, nem hiszem hogy felmerül benne. Ha ti nem beszeltek róla, nem fogja összeadni a nagyszüleit hogy megvan e a négy. Ha már felmerül akkor meg már meg lehet mondani neki, hogy nem tartjátok a kapcsolatot. Ezt már egy 3-4 éves simán megérti.
2019. aug. 2. 18:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém 4 éves, tavaly találkozott egyszer a másik nagyival, azóta emlegeti. Én is nagyon vívódtam, mit mondjak neki. Az igazság az, hogy az anyám utál, és a mérgező szülő mintapéldája. Egyelőre annyit mondtam, hogy messze lakik, nem tudunk menni hozzá.
2019. aug. 2. 20:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi a párom apjával nem tartjuk a kapcsolatot. A lányom 3 évesen kérdezett rá és őszinte választ kapott. Kiskorában soha nem törődött a fiával, csak ütötte, most mi nem törődünk vele. Elfogadta, néha megemlíti, hogy sajnálja, hogy nem volt jó gyerekkora az apjának és ennyi. (Most 4,5 éves)
2019. aug. 2. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!