2hónapos babám csípőjét röntgenezték ami negatív lett és utána olvastam, hogy nem a legjobb dolog ilyen pici korban a röntgen. Nagyon aggódom emiatt! Mekkora kárt okozhattam neki ezzel?
Nagyon rosszul érzem magamat miatta! :(
Szerintetek van okom aggódni?
Megpróbálok.
Már úgysem tudom visszacsinálni.
Köszönöm a válaszokat!
Jobb lenne, ha gond lenne a a csípőjével, de csak későn drülne ki, mert nem engedted a röntgent? Nyilván nem.
Örülj, hogy negatív lett, ne semmiségen rugózz.
Persze, hogy nem és nem is foglalkoztam ezzel egészen addig még ezt el nem olvastam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..
Az anyuka szerintem nagyon túlreagálja, de van 1cikk amit belinkelt és ott azt írják, hogy 3hónaposnál fiatalabb babákat ha röntgeneznek akkor daganatos betegségek alakulhatnak ki náluk.
Ezért bánt a dolog semmi másért, de remélem ez csak valami hülye rémisztgetős cikk.
Nem gondolom, hogy az én kisbabámnak baja lenne ettől az 1röntgentől csak ha minimális igazság is van a cikkben akkor lehet vártam volna a röntgennel, hogy elmúljon 3hónapos.
Ez az anyuka bele tudja állítani a frászt az emberbe. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!